Война Фънки – Лора Караджова

Лора Караджова
Лора Караджова

  Фънки поведе истинска война в „Музикална академия“ срещу щерката на Данчо Караджов – Лора. Тя взе акъла на зрителите, като изложи брутално баща си още с първите си изпълнения. По сценарий трябваше да изпълни две песни – един свой хит и един кавър.

Певицата се представи с най-популярната си песен „Нека бъде лято“, в която за съжаление не демонстрира нищо друго освен кръшни движения и оскъдно облекло. Още по-лошо стана, когато Лорчето се опита да блесне с песента на Данчо Караджов и „Сигнал“ „Сляп ден“. Оказа се, че тя е твърде голяма хапка за нейната уста.

„Имаш хубава фигура, но не пееш много добре. На моменти дори фалшиво“, заяви най-безцеремонно Фънки. Зрителите също го подкрепиха, като я пратиха на елиминации а във форумите се надигна вълна от възмущение.

„По-добре щеше да е да изпишат само „Лора“ без „Караджова“, защото тази фамилия няма нищо общо с гласовите й данни!“, коментират зрителите в официалната страница на предаването в социалната мрежа. Някои от тях не бяха изненадани от представянето й, като заявиха, че тя винаги пее на плейбек. „Добра танцьорка, но лоша певица“, са лаконичните коментари по неин адрес.

Димитър Ковачев - Фънки
Димитър Ковачев – Фънки

Фънкарят обаче не се задоволи само с критика по отношение на изпълнението, но захапа Лора и за цялостното й „творчество“, като окачестви песните й като „безсмислени“. На следващата вечер пък пожела на едно от младите момичета, което изпя нейно парче, да си намери „по-смислени песни“.

Верен на стила си, Фънки беше единственият в журито, който си позволи да каже грозната истина не само на Лора, но и на останалите млади звезди. Колегите му Георги Христов, Люси Дяковска и Здравко от „Ритон“ бяха далеч по-меки, като се опитаха да отдадат лошото представяне на повечето певци от младата генерация на притеснението им.

„Ама какво притеснение! Тези хора не са прохождащи изпълнители. Те трябва да са свикнали да пеят на живо!“, недоумяват зрителите. „Лъсна истината, че никоя от звездите ни не може да пее.“

Люси Дяковска, Здравко от „Ритон“ и дори Георги Христов си затваряха очите за откровено лошите изпълнения и на Сантра и Криско. Сантра, която от години е на сцената, също се изложи, но зрителите се смилиха над нея, след като тя се разплака. Никой не очакваше кой знае какъв глас от рапъра Криско и той сам си каза, че не може да пее. Но вместо и от журито дружно да го признаят, те го обявиха за „необработен диамант“.

Единствените, които показаха, че освен сценично поведение имат и невероятни гласови възможности, бяха Дичо и Поли Генова, които вдигнаха публиката и журито на крака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *