Война срещу Емо Чолаков

Емо Чолаков
Емо Чолаков

  Потребителите във фейсбук се вдигнаха на бунт срещу топ синоптика на Би Ти Ви Емо Чолаков. Народното недоволство е провокирано от нестандартния стил на представяне на времето, който въведе Емо. Никой не може да отрече, че той е изключително чаровен, не му липсва дар слово и умее да се усмихва дори когато над страната се задава дъждовно и гръмотевично време.

Неизменно ведрото му настроение и прекаляването му с метафорите обаче често объркват зрителя.

„Облаците през цялото време се опитват да саботират прогнозата за необичайното топло време“ и „гърми, не гърми – имайте слънчев следобед!“ са само част от остроумните реплики, с които Чолаков забавлява зрителите от екрана. Но щом прогнозата свърши, мнозина започват да се питат какво е искал да каже метеорологът – дали ще вали и да си взимат ли чадърите.

Естествено недоволството обикновено изригва първо в социалните мрежи, където наред с фен страниците на синоптика съществуват и анти-Емо Чолаков групи.

Сред тях са „Да отмъстим на Емо Чолаков“, „Да спрем тъпата прогноза за времето по Би Ти Ви с Емо Чолаков“ и др. В тях интернет потребителите се възмущават от хумора на Чолаков, който „се прави на някакъв шут и приказва чудни небивалици, вследствие от които уважаемият зрител разбира всякакви глупости, но не и какво ще е времето“.

Емо ЧолаковВ някои групи, къде на шега, къде на сериозно – в духа на времето и съобразно модата, се приканва към протест срещу синоптика. Срещат се предложения за сменянето му с атрактивна дългокрака блондинка. Активно се събират и записват бисерите му както и предложения как да бъде наказан за неадекватното си поведение:

„Да го изтьпаним гол пред общината сутринта, да го видим как ще си каже прогнозата и как ще ми пожелае да се усмихвам на -15° С…“, е едно от по-сърдитите предложения. Вълната на недоволство далеч не се изчерпва само до социалните мрежи.

Наскоро тръгна слух, че ръководството на Би Ти Ви сериозно обмисля да смени Чолаков заради многобройните гневни обаждания и имейли на зрители.

Засега обаче никой не е предприел каквито и да било действия срещу Емо и той продължава да сипе своите шегички и остроумия пред картата на България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *