Война между Митко Пайнера – Милко Калайджиев!

Митко Пайнера
Митко Пайнера

Някои от знаковите лица на чалгата като Камелия, Тони Дачева и Милко Калайджиев ще бъдат уволнени от „Пайнер“, разкри служител на продуцентската къща. Попфолк легендите са нарушили грубо договора с компанията и съвсем скоро щели да бъдат отстранени.

Камелия, Тони Дачева и Милко Калайджиев били хванати да пеят в барове и заведения, без да уведомят шефа си. Така те прибрали целия хонорар за себе си и не дали половината на „Пайнер“, както е по договор. Водещата на „Марс и Венера“ прибира по 5000 лева за час, докато Тони Дачева и Милко Калайджиев се задоволявали с по 2500 лева. „Не знам защо Камелия постъпи така. Тя не може да се оплаче от липса на пари и участия. В момента взима добра заплата като водеща, а и не липсват заявки за нея. Може би за Милко и Тони е по-разбираемо, тъй като те взимат по 2500 лева и половината отиват за продуцентската къща. Със сигурност обаче липсата им ще се отрази“, коментира източникът ни.

Милко Калайджиев
Милко Калайджиев

Стана ясно още, че Митко Пайнера разбрал за изневярата от свои подставени лица в нощните заведения. Те на няколко пъти му се обаждали да му докладват, но досега той не е предприемал конкретни действия. Сега обаче явно чашата е преляла и музикалният шеф най-накрая е решил да вземе мерки. На първо време тримата изменници бяха наказани да не участват в грандиозния концерт „12 години ТВ Планета“. Това разочарова голяма част от публиката, която жадува за хитовете на триото. Както е известно, Тони Дачева е една от основоположничките на чалгата у нас. Хитовете й „Бедни и богати“ и „Звезди ли искаш да ти свалям“ са любими на вече второ поколение българи. „Как може концерт на „Пайнер“ без Тони Дачева, Камелия и Милко Калайджиев. Те са иконите на тази музика. Много се разочаровахме, като не ги видяхме на сцената“, коментираха за присъстващи на събитието.

Близки до певците предполагат, че от тук насетне нарочените за предатели изпълнители ще си основат собствена продуцентска къща. Неин шеф щял да бъде Милко Калайджиев. Именно Мустака на републиката щял да бъде следващият Митко Пайнера. Припомняме, че голяма част от сегашните попълнения на инженера са откритие на Милко Калайджиев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/3T4epprOfyA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *