Владо Пенев се тъпче като прасе, за да не комплексира Марта Вачкова

Владо ПеневАктьорът Владо Пенев сложи точка на всички диетите и реши да си ходи така, както природата го е създала.

През последното десетилетие Пенев минаваше непрекъснато от едната в другата крайност. Ту се появяваше на сцената строен и  втален, ту пускаше коремче все едно е бременен с близнаци. Стройната фигура му струваше кански мъки и лишения, зверски диети, от които му се завивал света и даже на моменти му причернявало.

Да, постигах целта си, но с цената на какво? На вечен глад, къркорене на стомаха, дискомфорт и кански мъки. И най-важното – като свършвах някаква диета, за нула време си връщах килограмите. При мен йо-йо ефектът действа безотказно, категоричен е актьорът. Накрая той решил, че няма смисъл да мъчи организма си и себе си с поредните лишения и празни чинии.

По-пълен се чувствал по-комфортно и едновременно с това солидарен с любимата си Марта Вачкова, която заради диабета също оставила диетите.

„Аман от тия диети! И така съм хубав“, твърди Пенев и предпочита да достигне калибъра на Марта, за да се чувства тя  удобно.

Марта без роляИ двамата са любители на нуди плажа, но откакто папараци изловиха актрисата гола на плажа и я щракнаха, а снимките предизвикаха шок в цяла България, тя вече се появява на плаж само по бански.

Двамата с Пенев правят обиколки по планините, намират някое скришно езерце и около него се отдават на нудизъм колкото си искат, без страх от фотографи в храстите.

В къщата си на село Марта има басейн и скрита тераска, на която също могат да правят слънчеви бани както ги е майка родила.

Това лято те  отново планират плаж на тераса и обилно барбекю всяка вечер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *