Владо Пенев се плацика с голата Марта Вачкова! Виж тук:

Марта Вачкова

Министърът на културата в служебното правителство Владо Пенев ще кара част от лятната си ваканция с колежката си Марта Вачкова. Актрисата и тв. водеща, която папараци изловиха по евини одежди на нудистки плаж преди 2 години ще отвори широко гостоприемните си врати на вилата си в Бойковец за инспектор Попов от сериала „Под прикритие“.
Преди двамата творци да се отдадат на сладки раздумки, доскорошният културен министър ще изкара няколко седмици в Лондон. Там по покана на българският културен институт към посолството ни ще гостува с постановката „Дуети“ на театър „199“. Владо Пенев ще удължи престоя си край Темза след края на ангажимента си, за да обиколи доколкото може града – един от любимите му.
Чак след английската си одисея инспектор Попов ще гостува на Марта. Отрано се подсигурил с атрибути, с които макар и в

Владо Пенев

планината, на 11 км. от Етрополе, да се чувства като на море.
„Специално за ваканцията при Марта Вачкова съм купил един басейн, защото не понасям да се пържа на жега, а до мен да няма гьол“, признава си актьорът.
Когато най-верните му другари узнали къде и с кого ще ваканцува, не пропуснали да го изшегуват, че басейнът може да му е тесен заради извънгабаритната Вачкова.

Владо Пенев обаче кавалерски защитил Марта, като обяснил, че пищните й форми не могат да развалят приятелството им. И побързал да уточни, че ще се плацикат в надуваемото водно приспособление по бански.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *