Владо Карамазов обиколил 50 страни! Събра 50 бона за мотор!

Владо Карамазов мотор
Секс символът на театъра Владо Карамазов има всичко, за което мечтае – пълен график с ангажименти, хиляди почитатели и дом в сърцето на София, в който да се прибира твърде рядко. Водещият на късметлийската игра на Би Ти Ви „Бинго Милиони“ обаче има една мечта, над която продължава да се трепе като луд. Тя е свързана с опасното му хоби – мотоциклетизма.

„Влюбен съм в един пистов мотор. От него са направени едва няколко бройки, но е като бижу за мотоциклетистите. Цената му е много висока. Най-евтините са около 50 хил. долара, но се надявам, че някой ден ще успея да си го позволя“, издава тайната си мечта актьорът.

За разлика от много ентусиасти на моторните спортове, Владо мрази да рискува живота си и кара само на писти. В противен случай се бои, че всичко около него може да се окаже опасност. Не намира за изкушение да се надпреварва с уличния трафик и да си проправя път сред пешеходци и разбити шосета.

„Напоследък много мисля за онази 1 секунда, която променя човешкия живот. Не, че се страхувам за себе си – боя се за близките и приятелите си. Ужасявам се, че за един миг светът може да се преобърне. Днес си тук, а утре те няма. Аз съм си такъв, страхувам се от промяната“, казва театралът.

Затова и предпазливостта му зад волана не е никак странна. Моторните спортове още го плашат с риска си, но пък го зареждат с огромен адреналин. Единствено на сцената той успява да изпита толкова силни емоции. Кръвта нахлува в мозъка, а пулсът бие ускорено, сякаш за последен път.

Освен моторните спортове, друга част от скъпите му хобита са пътешествията. В тях неусетно Владо е посетил над 50 страни на планетата. Направил го за няколко години между участията си в различни риалити формати и постановки.

Пътувал за да гледа състезания по моторни спортове, но и от любов към екзотичното. Често го придружавал и приятелят му Юлиян Вергов. Двамата се мъкнели по състезания на мотористи, а след това ги дебнели за картички с подпис.

Владо Карамазов
Владо Карамазов

„Преди ми беше много досадно някакви хора да ми искат автографи. Казвах си: за какво им е на тези хора моя подпис на това листче?!След това влязох в ролята на фен обаче, осъзнах каква тръпка е. Имам каска, на която се е разписал един от любимите ми състезатели, както и театрална програма с автограф от Джъд Лоу. Пазя си ги като очите“, казва Владо.

В последните години рутината и ангажиментите малко забавили амбициите му за пътешествия. Вече не можел да си позволи да е такава луда глава. Пък и имал отговорности както към партньорите си в своята продуцентска компания Юлиян Вергов и Захари Бахаров, така и към семейството си, което все по-често напирало да го види задомен. Карамазов обаче нямал никакви намерения да им угажда. Предпочитал да си живее сам, без някой да определя приоритетите му.

„От големите холивудски звезди зная: Не говори за гаджета и любов. Ако го направиш, моментално ще загубиш половината си почитатели“, шегувал се театралът, за когото от години се говори, че е хомосексуален.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *