Владо Данаилов се сгоди за милионерска щерка!

Владо Данаилов с майка си Ирен Кривошиева

  Синът на Стефан Данаилов Владо може да се окаже и не чак толкова отдалечен от материалния свят, колкото самият той твърди. Пръдливият герой от шоуто „ВИП Брадър“ всъщност е сгоден за милионерска дъщеря. Приятелката му, американката Виктория, с която той възнамерява да прекара живота си, е много богата наследница, научихме от приближен източник

След като блесна на малкия екран заедно с майка си Ирен Кривошиева и изтормози до краен предел именития си татко, Владо Данаилов издигна в култ своеобразното си сектанство. Според неговите религиозни представи човек трябва да се откаже от материалното, да се посвети на Бог и да живее почти аскетски с дрехите, които носи на гърба си.

Пред зрителите на предаването синът на актьорите Стефан и Ирен нееднократно проповяд-вашд, 4Q ндговата цел е себепоананието, не го интересува нищо комерсиално, а в тези си представи за живота той е намерил и вярна спътница в лицето на приятелката си. Данаилов-младши се похвали, че гаджето му Виктория напълно подкрепя тази вяра.

Американката е негова годеница, тъй като Владо вече е решил, че за него други жени повече няма да има.

Начинът му ма живот обаче привлече зрителския интерес и повдигна въпроса как точно синът на Ламбо възнамерява да се издържа.

След следването в САЩ той изобщо не е хващал работа, а както сам см призна — обича редоопо да използва наркотици като марихуана и халюциногенни гъби. Честите му полети до Америка, за да може той и Виктория да посещават родителите й, също не са безплатни.

Отговорът на прелюбо-питния въпрос от какво всъщност живее Данаилов дойде от приятелския му кръг в София. Дамата на сърцето му се оказа наследница на свръхза-можна републиканска фамилия от западна Вирджиния. Майката и бащата на Виктория са милионери, като на отминалите избори в САЩ са били и спонсори на конкурента на президента Барак Обама Мит Ромни, твърди източник.

Момичето никога не е било лишавано от нищо, дори сега, когато то е решило да споделя безгрижния и себеопознавателен живот на любимия си.

„Сега стана ли ви ясно кога може човек да пара-дира, че парите не го интересуват?“, коментирате неприкрита язвителност от компанията на Владо.

Не толкова близките му познати са категорични, че Ламбовият син може да си позволи да не работи и хич да не го е грижа за оцеляването. Двамата с Виктория всъщност ходят където си поискат, макар родителите й да не са много съгласни с това безхаберие. Както стана ясно, момичето е било осиновено още като бебе от семейство, което дава мило и драго за детето си. Американката била презадоволена през целия си досегашен живот и в лицето на Владо видяла нещо различно, което поискала да има.

Двамата се срещат през 2009 г. в университета във Флорида и оттогава са неразделни. Дали годеницата му наистина вярва в религиозните прокламации на Данаилов, или просто се е увлякла по нетрадиционен за американското общество типаж, не е ясно.

Докато е с нея обаче, на Владо няма да му се налага да мисли за обичайни и досадни неща като ежедневното оцеляване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *