Влади Данаилов намразил Америка заради нещастна любов!

Владимир Данаилов

  Можете ли да си представите Владимир Данаилов да се напива, да купонясва лудо с приятели до късните часове на нощта и да палува с гадже?

Колкото и невероятно да звучи, преди пет години синът на Ламбо е бил средностатистически американски колежанин – правил бурни купони в стаята си в студентското общежитие, напивал се до безпаметност и събирал очите на колегите си с провокативните си милувки с красивата си приятелка Алис. Не носел дълга коса, а поддържал прическа до раменете и не позволявал на брадата си да израсне. И разговорите му не се въртели около Господ, а около нормалните младежки теми като напивания и купони.

По това време най-важният човек в живота му е красивата русокоска Алис. Двамата се запознават покрай лекциите си в Ню Колидж ъф Флорида. Не само Влади, но и почти целият випуск бил запленен от красавицата, става ясно от профила й в социалните мрежи. И това не е чудно – Алис е доста по-различна от средностатистическите американки: грижи се за външния си вид, облича се елегантно и строго пази перфектната си фигура. Влади се влюбва до полуда в красивата Алис. Двамата са неразделни в продължение на три години. Пътуват заедно до Европа, правят си гръмки партита и демонстрират шумно любовта си.

Като всяка красива приказка, и връзката им стига до своя край.

Ефектната американка си намира друг приятел и разбива сърцето на Влади. За сина на Ламбо обаче този край се оказва особено драматичен. Изживяното разочарование преобръща живота му на 180 градуса. Дълги години той не успява да се възстанови от разбитите си на пух и прах чувства и мечти.

Приблизително по времето, когато се разделят, Влади се увлича по ню ейдж религиозните течения и започва да смята себе си за новия месия на земята. Говори единствено за Божията любов. Убеден е, че не иска повече никога в живота си да прави секс. Пуска си дълга коса и брада, започва да ходи бос и не сменя дрехите си. След преживяната мъка няма пълноценна връзка с жена. Намира си нова приятелка – Виктория, но двамата убедено твърдят, че любовта им е изцяло платоническа и никога няма да правят секс.

„С приятелката ми не правим секс. Просто си говорим, гушкаме се и се целуваме. Според нас сексът е доста тъпо нещо“, обяснява убедено Влади Данаилов днес. Той дотолкова се е разочаровал от жените, че дори не желае да си има свое дете. Склонен е да осинови някой малчуган, но в никакъв случай не иска собствени наследници.

След преживяната раздяла към днешна дата Влади дори не може да си представи, че може да се раздели с новата си любима. Решен е доста нестандартната им връзка да продължи „докато смъртта ги раздели“.

„Тя всъщност ми е жена. Друга няма да имам – тя ще ми е единствената до гроба, докато умра. С нея сме две души, слети в една. Никога няма да се разделим“, обяснява синът на Ламбо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *