Влади Въргала с тв премиера на филма си „Операция „Шменти-капели“

Влади Въргала

Влади Въргала не крие раздразнението на снимките си от скандалния олигарх и медиен бос Иво Прокопиев. Отношението си към издателя на „Капитал“ бившият кукувец сподели тези дни и пред журналисти. „Смешно ми е, че кръгът около него се насра да плюе филма ми. Не се умориха в медиите му да пишат само лоши неща за мен“, заяви българският Кустурица.

Тази събота култовата му лента „Операция „Шменти-капели“ ще има своята телевизионна премиера, филмът, който пожъна небивал успех по кината, ще бъде излъчен в праймтайма на канал ТВ 7. Междувременно Влади работи усилено и по тв сериал със същото заглавие. Поредицата за малкия екран пак ще е комедия, но с доста по-различен сюжет.

„Операция „Шменти-капели"

„Сигурен съм, че зрителите ще изпопадат от смях и от новия ми сериал. Преди няколко дни започнаха снимките ни в Плана планина и там стана страшно от гърмежи и престрелки. Участват около 100 артисти. Действието започва през 40-те години, минава през три епохи и стига до настоящето“, разказа Въргала пред наш репортер.

И допълни, че в събота вечер с актьорите от тв сагата ще се съберат в някое заведение, за да изгледат по ТВ 7 кинохита „Операция „Шменти-капели“ и да се почерпят. „Мога да кажа, че в момента филмът е много по-актуален, отколкото когато излезе на голям екран“, отбеляза на финала на разговора ни Влади Въргала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *