Вихра тропоса Ава на своите родители и замина с любовника си на море

Вихра е перфектната майка само по кориците на списанията

  Дни преди началото на учебната година, през която дъщерята на Иван и Вихра – Ава, ще бъде първокласничка, бившата тв водеща заряза момиченцето и замина на море.

Неотдавна уволнената от ТВ7 набедена журналистка се забавлява в Созопол в компанията на дългогодишния си любовник – режисьора Милан Кузов. През това време за момиченцето се грижат родителите на напористата харманлийка.

Милан Кузов

Преди да отпраши за морето, Вихра за пореден път употреби дъщеря си, превръщайки я отново в светска героиня в клюкарско списание. Както вече бе писано, тя дори дава интервюта от името на 7-годишното момиченце.

„Да внушаваш на толкова малко дете, че е известно, е изключително опасно за психиката му. Неслучайно повечето, които се прославиха като хлапета в Холивуд, разбиха по-късно живота си, а и много посегнаха към наркотиците“, коментират психолози.

Те искрено се надяват, когато Ава тръгне на училище, да успее да се върне в света на връстниците си, а не да се превърне в самотно дете, защото мисли, че е по-различно от другите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Вихра тропоса Ава на своите родители и замина с любовника си на море"

  1. Angel Trupkov   12.09.2012 at 21:50

    Не ви е точна информацията затова и снимките са ви отпреди един век. Аз разполагам със снимков материал. Вихра беше на море с млад исполин, строен, мощен, с плочки на корема,кестеняв, с небесно сини очи, с една дума мъж мечта. Гледаше я само в очите влюбено и я изпиваше с поглед

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *