Вихра се лепнала за Милан Кузов, за да я измъкне от провинциалната среда

Вихра

  Новата любов на Вихра – режисьорьт Милан Кузов се оказва нейният спасител и трамплин от провинциалната мъгла към софийските телевизионни и светски върхове. Тази любопитна информация изнесоха най-близки до техните подновени отношения.

Оказва се, че преди повече от десет години, когато водещата на „Споделено“ все още живеела в Пловдив, пренесла се преди това там от Харманли, се запознала с Кузов. Двамата доста дълго поддържали топла връзка, въпреки че той бил женен и с две дъщери на ръце.

С Милан Кузов

Вихра споделила с него своите стремежи и мечти да се реализира като телевизионна звезда. Най-напред обаче Милан я уредил да бъде организатор в “Искрено и лично“ на Миглена Ангелова. Постепенно се издигнала до асистент-режисьор пак с неговата протекция. Именно той запознава двете парясници, които постепенно стават изключително близки приятелки и непрекъснато се размотават заедно.

Впоследствие обаче съпругата на Кузов – Габриела, разбира за аферата и изневерите на своя съпруг. По това време едното му дете е все още малко, майка му е останала вдовица, но въпоеки това не се поколебава да ги зареже, да се впусне в авантюра с Вихра.

Все пак се осъзнава и отново се връща в домашното огнище. Изоставената харманлийка отчаяно търси нов мъж в живота си, който да може да й осигури така мечтаната телевизионна кариера, като същевременно пък е перспективен и подсигурен финансово. По това време Миглена Ангелова и Иван Христов в компанията на Андрей Арнаудов се изявяват в ефира на Би Ти Ви. Така набързо се заформя авантюра между Иван и Вихра която прераства в съвместно съжителство въпреки възрастовата разлика между двамата – брюнетката е три години по-голяма, днес на 36.

Двамата набързо успели да се харесат, но Вихра така и не могла да реализира бленуваната си кариера. Все пак му родила дете – Ава, което днес е в основата на спора между двамата в съда.

Вихра и Иван с дъщеря им Ава докато бяха семейство

Приближени до водещата твърдят, че тя използвала именно дъщеря си, за да накара Иван да се оженят. Вихра подучила Ава да говори на баща си, че иска мама и татко да са истинско семейство, да направят сватба като в приказките. Макар и Иван да не бил много убеден в това си желание, все пак се съгласил в името на мира е семейството. Той бил вече отегчен от семейния живот. За шест години Вихра така и не се научила дори да опържи едни яйца тъй като смятала това за неналожително дори във времето, когато не работи абсолютно нищо, освен да харчи парите на мъжа си. Двамата нонстоп вечеряли и обядвали само по ресторанти. Когато в крайна сметка се стигнало до фактическата раздяла, на помощ на Вихра се притекъл Фейсбук. Там и досега водещата е изключително активна и не минава и ден, в който да не прекара поне няколко часа пред монитора.

Тогава започнала отново да си контактува и да търси тенденциозно своя учител Милан Кузов, както сама го нарича. От дума на дума двамата отново стигнали до леглото, което делят и в момента. За пореден път режисьорът изоставил жена си, която имала не само здравословни, но и проблеми в работата. След 36 години й се наложило да напусне професията си на тонрежисьор, въпреки че се славела като един от най-добрите в занаята.

Изоставянето пък се случило точно навръх Коледа миналата година.

Из гилдията са взели на подбив Кузов, като му се подиграват заради факта, че Вихра може да му бъде дъщеря. „Явно пак го е ударил тийнейджърският хормон“, шегуват се зевзеци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Вихра се лепнала за Милан Кузов, за да я измъкне от провинциалната среда"

  1. deni   19.07.2012 at 1:44

    Какъв е смисала след няколко месеци пак същото да го пишете?Наближава развода и искате повторно да я очернете Вихра,нали?Колко ви плати Иринкин Иван за това?Тука само четеме нещо което я злепоставя Вихра и всичко в полза на Иванчо на леля Ирина.Направо тая Силвиа която го побликувала това е срам за сензация.Знаеме че Ирина и е голяма друшка,ама да и каже да пише нещо ново,просто ни писна да четеме едно и също!Много смешно и жалко е всичко това защото сте нов сайт и требва хората с нещо да ги привлете.Ако ги повтарате нещата както тая Силвиа никой няма да ви ги чете нещата който се стари и се повтарят!Жалко за новия ви сайт!

    Отговор
  2. сиси   19.07.2012 at 11:23

    Е добро утро. То това за тази ококорената се знае от години в БНТ. Лека-полека ще излезе истината и за нея пък да видим тгава дали така безочливо ще ни лъже

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *