Вихра се загаджи с внука на народния лечител Борис Николов

Вихра и Юлиян Николов

  Вихра преживя драмите с уволнението си от шоуто „Споделено и разправиите с бившия си съпруг Иван и се готви за ново начало. Водещата е амбицирана пак да си намери място в ефира и работи усилено по проекти за предавания. Същевременно навлиза и в бизнеса с хранителни добавки.

„Отчаяната съпруга“ сама се похвали, че се е взела в ръце. Онзи ден тя обяви, че има готови концепции за телевизионни продукции и ще кандидатства с тях в електронните медии. В кои точно канали ще се пробва обаче, не конкретизира. Не разкри и подробности за идеите, които възнамерява да реализира.

Народният лечител Борис Николов

„Сега помагам на един от най-добрите ми приятели в бизнеса му. Хранителните добавки, които той произвежда, са сред най-добрите в България. Имам свободно време и се радвам безрезервно да съм от полза“, сподели Вихра с последователите и почитателите си във Фейсбук.

В последните няколко дни водещата пропътувала няколкостотин километра. Воаяжите и били свързани изцяло с бизнеса с хранителни добавки.

Продуктите имали уникалното свойство да разграждат холестероловите плаки, които предизвикват редица заболявания – включително и сърдечносъдови.

Хранителните добавки, които Вихра не пропусна да представи във Фейсбук страницата си, са по рецепта на покойния народен лечител Борис Николов. Знахарят издъхна през 2009 г. на достопочтена възраст в ръцете на внука си Юлиян, а докато бе жив, при него ходеха да се церят куп знаменитости. Дори президентът Желю Желев отскачаше редовно до дома на Николов в кв. „Гео Милев“ да си взима отварата му панацея, изготвена на базата на билката бабини зъби. Напливът на пациенти бе толкова голям, че входът и стълбищата на жилищния блок бяха заприличали на чакалня в поликлиника.

След кончината на лечителя през 2009 година неговото дело бе продължено от фамилна фирма и фондация. Начело на бизнеса застана внукът на Борис Николов – Юлиян. Вероятно именно той е новият работодател на Вихра, а нищо чудно злите езици да побързат да им припишат и любовна връзка.

Тези дни бившата на „опосума“ Иван категорично отрече да е инвеститор в козметика с екстракти от охлюви. Не била вложила 20 000 лева в биопродукти, както се говореше. Според клюката, на която тя се присмива, в търговията с кремове партньор й бил приятелят й Милан Кузов. Двамата дори щели да откриват специализиран магазин за биопродукти.

Да, търговски обект за природни цярове действително ще има, но той ще е на друг собственик, признава Вихра. Тя не уточнява кой стои зад начинанието, но най-вероятно това е споменатият по-горе Юлиян Николов.

„Ще е добре и кремът от охлюви да е сред асортимента, защото съм чувала много добри отзиви за него“, сподели с приятелите си Вихра.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *