Вихра пак излива злоба по адрес на Кали – не била интересна на зрителите

Вихра

  Кали е изключително разочарована, че предшественичката й в предаването „Споделено с…“ Вихра й е обявила война. Подобно поведение преди време имаше и първата водеща на шоуто Камелия, но тя бързо свикна с факта, че е натирена, и се кротна. Бившата на „опосума“ Иван обаче не мирясва, а сипе яд и злоба по адрес на Кали и продуцентите.

Тези дни Вихра изля поредна порция гняв. Както е модерно напоследък, стори това в личния си Фейсбук. Пред всички свои приятели отчаяната съпруга обсъди ниския рейтинг на певицата. Категорична бе, че не вижда оправдание за ниския зрителски интерес. „И аз бях в тежък развод, докато водех предаването. Никога обаче не съм имала толкова рехава аудитория като тази на Кали„, изцепи се в социалната мрежа бившата водеща на „Споделено с…“.

Калин

„Вихра ми е симпатична. Разбирам я, все пак съм музикален изпълнител и имам приходи от две меса – от предаването и от участията ми. А тя в момента е без работа, има и малко детенце. Нормално е да изразява недоволство, но не трябва то да е насочено към мен“, заяви от своя страна Кали.

Уви, Вихра не се спря. По-късно тя още по-озлобено атакува заместницата си. Затова изпълнителката на хита „4-4-2″ се принуди да бъде по-рязка и разкри една строго пазена тайна: „Вихра трябва да ми е благодарна, защото след Камелия продуцентите предложиха първо на мен да водя „Споделено“. Аз обаче отказах. Не пожелах да стана водеща, защото следвах висшето си образование – психология, и просто нямах физическата възможност“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Вихра пак излива злоба по адрес на Кали – не била интересна на зрителите"

  1. Рози   24.11.2012 at 15:01

    ООО Тя сигурно си мисли че превъзхожда Кали.Нищо подобно ,много добра водеща е Кали без пози и изкуствен глуповат смях като Вихра.Ако се влезе в профила на Вихра ще откриете една зле възпитана ,влюбена в себе си простакеса ,която изисква непрекъснато да се коментира нейната особа,но само с положителен знак.Ако критикувате или не одобрявате Вихра ще ви обявят за ЛУД??????!!!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *