Вихра на Иван манипулира дъщеря си за да поддържа медийния интерес!

Вахра с малката Ава

  Изгонената от ТВ7 Вихра разгневи колегите си с арогантното си поведение, след като разбра, че е аут от медията.

Тя не изрекла нито дума на благодарност към продуцентите, които правеха безуспешни опити предаването й да достигне някакъв приличен рейтинг.

„Вместо да търси вината у себе си, тя веднага започна да плюе евентуалната си заместничка, певицата Кали, която няма нищо общо с нейното изгонване. Самата тя навремето зае мястото на Камелия в „Споделено с…“, а тогавашната й предходничка не изрече нито една лоша дума срещу нея коментират служители в кулоарите на ТВ7. Както е известно, вътрешните си вълнения Вихра споделя от сутрин до вечер във Фейсбук. ..

Прави го, за да не я забравят и с надеждата някой продуцент да се смили над нея и да я покани отново на екран“, смятат запознати с нрава на харманлийката.

Най-скандален обаче по всеобщо мнение е начинът, по който бившата отчаяна съпруга употребява детето си. Преди дни стана ясно, че 7-тодишната Ава е дала интервю за популярно лайфстайл списание. От цитираните разсъждения на детето за възпитанието, здравословното хранене и красотата на залеза става ясно, че отговорите не са на момиченцето, а на майката.

„Вихра живее единствено чрез медиите. За да проявяват те постоянно интерес към нея, тя е готова дори да манипулира детето си. Представяме си в колко объркан свят живее Ава, след като й се налага още от тази вързаст „да дава“ пространни интервюта„, чудят се колежки на приятелката на 60-годишния режисьор Милан Кузов.

Според тях кариерата на харманлийката няма бъдеще, защото самата тя направи всичко възможно да се прослави главно със скандали, а не с професионални умения пред камерата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Вихра на Иван манипулира дъщеря си за да поддържа медийния интерес!"

  1. Мари   09.09.2012 at 19:23

    Смешната и жалка Вихра, съвсем се е побъркала и пише на страницата си във Фейсбук, че Иван е наредил да я уволнят за да бъде зависима от него. Много тъпо изказване, защото няма никаква логика Иван да иска това алчно Вихре да го врънка за още пари, защото е безработна. Все пак, той не е мазохист:-)

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *