Вихра бясна на Ирина заради детето

Вихра Петрова
Вихра Петрова

  Бившата жена на Иван Христов, Вихра Петрова, пак е набрала на наследницата си Ирина Сарачинова. Този път залязлата като телевизионна водеща дама се вбесила, че мащехата на дъщеря й Ава си трупа на неин гръб имидж, мъкнейки я в предаването на баща й „Музикална академия“.

Ирина се появи заедно с малката Ава в публиката, докато любимият им мъж и баща водеше предаването си с Андрей във вторник вечерта. Детето издържа стоически цялото шоу. Мащехата на Ава демонстрира повече от приятелски отношения с доведената си дъщеря, дори се бе съсредоточила повече върху нея, отколкото върху талантите на сцената и техните ментори.

Ирина и малката Ава, дъщеря на любовника й Иван
Ирина и малката Ава, дъщеря на любовника й Иван

Вихра подивяла от ярост, когато видяла Ава по телевизията в компанията на Ирина, и то в час, в който детето вече трябвало да бъде в леглото си. Родената в Харманли бивша продуцентска съпруга обвинила съперницата си, че използвала дъщеря й за собствен рейтинг. Сарачинова позьорствала с момичето с цел да уличи Христова в лъжа и интригантство. Преди време Вихря я обвини, че заедно с двете й деца тероризират Ава, когато баща й я взима в дома им.

Вихра разправяла, че наследницата й подкупвала щерка й, обличайки я със скъпи и маркови дрехи, които майка й не можела да си позволи, тъй като отдавна няма постоянни месечни доходи. Наистина за появата си в предаването на баща си Ава бе облечена в костюмче в стил „Мини Маус“, с диадема панделка върху косата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *