ВИП скандал: Някой подшушнал на Юлиан къде Къци ще продава хот-дог!

Юлиан и Къци

Юлиан здраво гони карес (средно между интерес и възмездие) на Къци Вапцаров, научихме от добре осведомен източник. Даже според информацията, се бил заканил да го преследва дори като излезе от предаването.

Явно въпреки лицемерните усмивки при излизането си от реалитито, той не е особено щастлив от това, че победата му се изплъзна и е на път короната да бъде грабната от … Къци. Затова явно като добре подгрян интригант, някой е подшушнал на оперният певец, как да провали мисията на своя „враг” Къци в Южния Парк.

Юлиян Константинов

Въпреки това не се получи както го беше замислил певецът. Съвсем очевидно бе, че „случайната среща“ на Константинов и хрумналото му „случайно” желание за хот дог, не беше хич спонтанно.  И за децата в детската градина стана ясно, че не е просто съвпадение.

Оперният певец веднага се възползва от случая и отново започна да мачка Къци. От стрес и нерви водещия почна да ръси кетчуп и майонеза навсякъде, докато екс съквартирантът му  се опитваше да провали мисията му. Но Кръстьо все пак устоя на психо атаката. Да видим какво ще е следващото му изпитание.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/PbQW09oOycA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *