ВИП Брадър ще даде 500 000 лева награда!

VipBrother 2012

ВИП персоните в 4-тия сезон на най-популярното реалити в България ВИП Брадър, ще вземат над 500 000 лева хонорари, научихме от сигурен източник. Тази сума е най-голямата досега раздавана от продуцентите на реалитито.

Очакванията за самото предаване , както от зрителите, така и от продуцентите и шефовете на Нова Телевизия са големи. Дали ще се оправдаят можем само да гадаем. Засега сигурни участници в предаването щели да бъдат Деян Неделчев-Икебаната, Николета Лозанова, манекенката Деси Зидарова, Димитър Ковачев, наричан още Фънки, както и журналистката Кристина Патрашкова и евродепутата Димитър Стоянов.

Николета Лозанова

Имената на евентуалните участници изтекоха в Интернет, въпреки, че все още няма официално изявление от продуцентите „ОЛД СКУЛ“.

Все пак, феновете н а най-популярният музикален жанр, ще останат разочаровани, заради отказът на Преслава и Галенада влязат в Къщата като Съквартиранти, но не е изключено пак да ги видим в Нови Хан, само че като гости на ВИП Съквартирантите.

Кристина Патрашкова

Още няколко души са отказали да влязат в Къщата между който Иван Гарелов, водещата Меглена Ангелова и внучката на Гриша Филипов, писателката Людмила Филипова.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=30NPBpLA0Qg&feature=share&list=PL70FCFEFF559658A9

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *