Виктория Петрова тегли 200 бона кредит

Виктория Петрова
Виктория Петрова

Виктория Петрова получи одобрение на молбата си за кредит, която пусна в една от водещите банки у нас преди 2 седмици. Говорителката на Би Ти Ви кандидатства за главозамайващата сума от 200 000 лева и кредитните инспектори на финансовата институция очевидно са преценили, че красавицата е благонадежден клиент.

Открай време Виктория има планове да се сдобие със собствен имот в столицата. Близо 2 години тя търсеше жилището, което ще й пасне най-добре, и в края на октомври тази година го открила – шикозен апартамент в един от най-тузарските квартали в София – „Лозенец“. Имотът е 140 квадрата, на четвъртия етаж на новопостроена кооперация. Известността на чаровната говорителка й дала бонус, тъй като въпреки кризата апартаментите бързо се разпродавали, а тя не разполагала с кеш за да се сдобие веднага с жилището. Популярността й обаче накарала собственика на сградата да изчака нужното време, докато от банката се произнесат дали биха кредитирали Петрова.

Водещата си купува топ имот в "Лозенец"
Водещата си купува топ имот в „Лозенец“

Чистата застроена площ на обекта е 115 квадрата, като Виктория се е отказала от гараж към имота заради огромното оскъпяване. Проблемът с паркирането тя виждала в близконамиращ се паркинг, който таксувал 60 лева месечно.

Петрова разполагала с известна сума заделени средства, но предпочитала да ги вложи в обзавеждането на апартамента, а стойността му да плати срещу ипотека.

Тя кандидатствала за огромния кредит в рамките на 200 000 лева само в една банка – гръцка, но с клон в България, и оттам й звъннали с положителната новина. Виктория ще връща кредита в рамките на 20 години като средната и месечна вноска ще е малко над 1500 лева. Близки до
сексапилната новинарка от частната медия споделят, че тя се наела с тази сериозна задача, след като получила повишение в работата си. След рокадите в медията, когато няколко водещи напуснаха и Петрова пое централната емисия новини плюс редакторски пост, месечната й заплата набъбнала до 4000 лева, които тя искала да инвестира в нещо за себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *