Виктория Петрова се събра с Красен Кралев!

Красен Кралев Висктория ПетроваКакто „Сензация“ неотдавна разкри Красен Кралев и Вики Седенката бяха временно разделени, като красавицата от екрана даже напусна дома на възлюбения си. Според някои разлъката е била провокирана от новинарката, която ревнувала министъра от честите му командировки. Други лансираха версията, че някогашния лекоатлет сменил Виктория Петрова с друга обаятелна дама.
Красен Виктория

Каква точно е истината засега остава загадка. Но колежки на сексапилната брюнетка от Бтв коментират под сурдинка, че Красен Кралев успял да си върне обратно Виктория Петрова с настървено ухажване. Министърът всеки ден пращал кошница с цветя на изгората си, а накрая новинарката капитулирала пред поканата на Красен Кралев да посети с него историческия волейболен мач на България срещу Германия. Като изпечен манипулатор спортния министър съумял да увери хубавата Виктория, че му носи късмет и че ако не посети с него спортното събитие, родните национали ще се разминат с класиране на полуфинал.

Красен Виктория Петрова

Безценна помощ на Кралев е оказал и министърът на икономиката Божидар Лукарски, който също доведе половинката си на волейболния мач на България. „Виктория се стеснява, когато трябва сама да придружава Красен на мероприятия. Когато в компанията има и други дами, тя се отпуска“, коментират колежки на красивата новинарка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *