Вики от Мастило заби барман и заряза Коко Динев !

Вики Терзийска

Сексапилната Вики от „Мастило“ има нова любов. Певицата смени поп-фолк осеменителя Коко Динев с доста по-младия Генадий Ников.

Наскоро дори двамата бяха заловени от почитателите си да разменят ласки на публично място в баровски столичен комплекс. Двойката не се притесни от втренчените погледи, а момичето с кафявите очи се припичаше по монокини. Изпълнителката не преставала да демонстрира интимната си близост с новото си гадже. Приятелките на Виктория дори коментирали, че двамата са непрекъснато заедно и страста между тях била много силна. Все пак красавицата още не бърза да афишира връзката си с въпросния Генадий, от суеверие и страх да не й го отнемат завистливите колежки. Наскоро чаровната красавица преживя бурен любовен

Генадий Ников

роман с Коко Динев, според клюката, но двамата яростно отрекоха мълвата. Прясната любовна тръпка на Виктория е известен манекен, който си изкарва насъщния като барман по елитните столични заведения. Генадий пък е ексгадже на Мис България 2004, Гергана Гунчева. Новата тръпка изненада музикалните среди, тъй като досега Викито се срещаше предимно със солидни господа, явно е сменила таргета, коментират колегите й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *