Виж Лора Крумова часове преди да роди!

Лора Крумова
Ден пpeди да влезе в болницата, популярната водеща от Би Ти Ви е неузнаваема в лицето.

  Броени часове преди да роди, Лора Крумова бе заснета от топ папараци. Колеги, за които нищо никога не остава скрито, фотографираха популярната журналистка на влизане в клиниката, където бе планирано раждането. В сряда следобед бременната в 9-ия месец Лора дойде трудно подвижна в АГ-то. Терминът на Крумова е на 19 септември, четвъртък, така че, когато четете този материал, тя вече ще е майка.

Лора ще ражда със секцио, разкриха сигурни източници. Журналистката и приятелят й Сотир били много притеснени, тъй като планирали бебето да се роди по естествен път, но голямата му глава налагала оперативна намеса.

Ден преди да влезе в болница, драстично напълнялата телевизионерка бе уловена от папараците, да се разхожда в центъра на столицата заедно с приятеля си Сотир. Водещата обаче едва се придвижваше заради наедрялата си снага. Покрай бременността си Лора се е отдала на пълна почивка и безразборно хранене. По препоръка на лекарите спряла да спортува и хапвала всичко, което пожелае. Затова още в първите месеци на бременността апетитът й скочил драстично и пухкавата Крумова още повече надебеляла. Когато навлязла в деветия месец, кантарът показал, че

Крумова се качва в субаруто на приятеля си Сотир и двамата отпрашват към дома им.
Крумова се качва в субаруто на приятеля си Сотир и двамата отпрашват към дома им.

е качила близо 30 кг при здравословна норма 10-12 кг. Водещата обаче криела огромното си тяло под широки дрехи и нехаела за наедрялата си визия. От тежестта на килограмите й дори подметките на обувките й са се сплескали.

Макар че двамата със сърф инструктора Сотир са заедно от 5 години и бебето е планирано, Лора нямала никакво намерение да слуша марша на Менделсон. Тя смятала, че бракът е някаква отживелица. Водещата обаче държала първородният й син да бъде кръстен.

От суеверие Лора отказваше да говори за бременността си и криеше името, което са избрали за бебето, тя все пак разкри, че очаква момче и тежко е понесла първите три месеца. Колегата й Георги Коритаров, с когото бяха екранен тандем, вече се е заканил, че ще направи сина й цесекар и ще му подарява само червени дрешки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *