Виж кои звезди още ще влязат в “Биг Брадър” – All stars!

Здравко и Христина

  Уникална смесица от звезди ще забавлява зрителите в следващия един месец. В Къщата влизат айдъли, сървайвъри, брадъри и участници от всякакви други риалитита, без значение в коя телевизия са се подвизавали досега. Продуцентите успяха да привлекат някои от лицата на конкурентната медия с високи хонорари и обещания, че ще пазят имиджа им.

Кой ще влезе в Къщата, до последно се пазеше в тайна. Преди старта на „Биг Брадър Ол Старс“ в неделя се споменаваха няколко имена. Сред новите съквартиранти щял да бъде фризьорът Мариян, познат от „Биг Брадър 2″. Влизал с бившата си жена, а не с хубавата Елена, която открадна от Миро Сълзата. Със сигурност влиза и скандалният Иван Ангелов от първия „Мюзик Айдъл“. Момчето бе изгонено въпреки невероятния си талант заради лошия си нрав и пиянски изцепки.

Найден

Преди старта се коментираше, че в Къщата щял да влезе и звездата на „Х-фактор“ Рафи, както и Найден от първия „Биг Брадър“. Нед се прослави с простотията си и с това, че прави секс пред камерите със Зара – бившето гадже на Христо Сираков. Сезонът не можел да мине и без голямата звезда на шоуто – морския гларус Здравко от Приморско. Той пък щял да се развихри в Къщата с жена си Христина.

Освен звезди в Къщата ще има и един никому неизвестен персонаж, обявиха преди старта на шоуто в неделя. Той вече е избран, но самоличността му се пази в тайна. От риалитито разкриха само, че в кастинга за зрителите участвал и племенникът на брадъра Лео – сега водещ на кулинарно предаване по Тв 7. Младият Алесио Бианки изпратил видео, както задължава регламентът.

„Чичо ми Лео беше вътре. Разказвал ми е и искам и аз да го преживея“, разказва в своето видео Алесио. Конкуренцията му обаче била жестока. Над 40 000 души са посетили страницата на онлайн кастинга и са изпратили кандидатурите си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *