Виж как злословят завистниците на любовта между Гришо и Шарапова!

Мария Шарапова и Григор Димитров

  Не е необходимо да се доказва, че свалката на Мария и Гришо е клюка № 1, не само в тениса, но и в светските среди.

И появата на двамата влюбени заедно тутакси отпуши жълтите клюки.

В интерес на истината, феновете на Шарапова харесват новото й гадже Гришо повече от доскорошното – баскетболиста Вуячич. Не само по-си го бива нашия на външен вид. Но и изглежда видимо влюбен в Шарапова за разлика от словенеца, който никога не е преливал от особени чувства към рускинята. От което Маша страдала, а нейните фенове й съчувствали искрено.

Светската клюка отбелязва факта, че всеки от тях – и Шарапова, и Димитров подобриха играта си на корта. А какво по-хубаво от това – хем са влюбени, хем им спори повече срещу противниците!

От друга страна обаче злите езиии не подминават мито един от двамата, но повече Гришо:

Бил си направил „тънка сметка“ – колко ще му се качи рейтингът и колко много представители на мъжката половина на човечеството ще му завиждат, че е вкарал красавицата в леглото.

Според клюкарите, Гришо си падал в голяма степен женкар, но не просто сваляч, а със селективна нагласа – ориентиран преди всичмко към „примите в тениса. Тук се припомня и горещата му връзка с други топ-звезди от световния тенис: най-напред – Винъс, а след това и сестра й Серена Уилямс

Според гадната клюка, фустогонството на Гришо било по наследство: потенциалният свекър на Шарапова бил толкова изкусен сваляч, че с парите, получени от „общуването“ му с чужденки на Слънчев бряг, успявал да плаща обучението на сина си в тенисната академия в САЩ.

Има такава клюка, че след като бил със Серена, на Гришо много му се вдигнал рейтингът на любовник. На Гриня, както му викат рускините, му личи че е „жребец“. И това допълнително подхранило интереса на Шарапова да влезе в по-близки отношения с българина.

На Гришо му приписват и задни мисли от материално естество, предвид милионите на Шарапова, за които ще стане дума по-нататък.

Затова, според злите езици, връзката им е безперспективна и е малко вероятно да просъществува кой знае колко време. Освен това Маша, макар да е чиста рускиня и да не ще да сменя поданство, според всеобщото мнение, е същинска американска лъвица и ще иска да го сдъвче. Но той е корав балкански субект и няма да се даде. Това допълнително щяло да затрудни взаимоотношенията.

Така че шансовете връзката да пребъде са минимални.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *