Виж грандиозния провал на Азис в „Къртицата“!

  Намеренията на организаторите на „Къртицата“ Азис да стане център на внимание и да им направи шоуто, както се видя, претърпяха пълен провал!

За разлика от предишни риалити формати (като „ВИП Брадър“ например), Костинбродския славей този път не направи нищо запомнящо се, пък било то и простотия!

Кралят на поп фолка напусна шоуто толкова тихо и безславно, каквото беше и самото му представяне вътре, коментират учудено негови фенове.

Защо Василка не успя да блесне в шоуто обаче, никои не знае.

Според фенове на певеца, безличното му представяне било въпрос за сценарий – може би са му рекли да го дава вече тихо и кротко, да върти черпака и да готви, вместо да се прави на циркаджия и да върши изцепки.

Азис в „Къртицата"

Пред медиите пък Васко обясни пасивното си поведение и липсата на желание да участва в мисиите с напредналата си възраст. Чувствал се уморен и остарял и хич не му било до обичайните изцепки, с които преди това нон стоп изненадваше феновете.

Разбирачи на шоуто шушукат, че цялата работа била стратегия на самия Азис. Изпълнителят на хита „Напипай го“ се правел нарочно на света вода ненапита, за да спечели симпатиите на съквартирантите, с надеждата да не му забиват копието и да го номинират.

Да, ама тая пасивност на Василка, хич не се хареса на зрителите. Както се видя, те харесват повече Азис, когато е скандален и провокативен, когато е готов отзад и перо да си втъкне, ако се налага. А не когато се прави на такъв, какъвто не е – тих, скромен и незабележим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *