Вижте любимата на Маджо – Милкана Паунова

Милкана Паунова с дъщеря си Мелина Христова

  Любовницата на Младен Михалев-Маджо – Милкана Паунова, е напълнила профила си във Фейсбук със снимки на цветя и пейзажи от живописния гръцки остров Санторини. Приятелите й я хвалят за фотографските й способности.

Милкана е загърбила всякаква секретност и профилът й е достъпен. Нещо повече, тя е публикувала и снимки с дъщеря си Мелина Христова, която е наистина „малко ангелче“, както я определят приятелите.

Младен Михалев-Маджо има и първи брак. Официалната му съпруга се казва Елена, двамата имат дъщеря Йоана. Според медиите момичето учи във Великобритания.

От доста години легендарният основател на СИК живее с красивата Милкана Паунова. Тя е бивша снаха в партизанската

Милкана (в средата) позира с дъщеря си Мелина (вдясно) и приятелка

фамилия Джурови нейният екссъпруг е синът на изкуствоведката Аксиния Джурова. Мелина Христова явно върви по стъпките на прочутата си баба, тя учи в известния швейцарски колеж Institute Le Rosey.

Младен Михалев-Маджо, който е една от мистериозните фигури на прехода, тръгва от Силистра. Родителите му са родом от близкото село Ястребна. Според хора, които го познават, Маджо е извървял дълъг и сложен път, при който наистина много е израснал. Той тръгва от спортното училище като борец, след това заедно с Румен Никопов-Пашата и братя Маргини основават СИК. По това време днешният премиер Бойко Борисов се явява като техен охраните л, а по-късно и пиар на групировката.

Младен Михалев - Маджо

Днес Младен Михалев е бизнесмен, банкер, приятел на политици и дипломати. Той от години живее в Швейцария, но всяка година се прибира в София задължително на 12 януари. Това не е случайно. На тази дата през 1994 г. той оживява в легендарната престрелка с мутрите на Иво Карамански пред казино „Севастопол“.

По това време Маджо е дипломант в Спортната академия.

В Силистра и досега живее братът на Младен – Здравко. Той е по-голям от него и стои далеч от светлината на медиите. Със съпругата и дъщеря си водят нормален живот в крайдунавския град.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *