Вижте клонинга на Николета! Таня от Благоевград – пълно копие на водещата на „Папараци“

Таня Михайлова Николета Лозанова
Таня Михайлова и Николета – открийте разликите!

Повечето подрастващи момичета в България се стремят да приличат външно на най-харесваните родни певици и моделки. За никого не е тайна, че Николета Лозанова е лидер в класацията по фенове и надъханите й почитателки стигат чак дотам, че я питат с какъв шампоан си мие косата и каква е четката й за зъби.

Благоевградчанката Таня Михайлова обаче избива конкуренцията като най-добрата имитаторка на водещата на „Папараци“. Таня също е имала минало в моделството, когато през 2011 г. се е опитала да спечели същия еротичен конкурс, в който изгрява звездата и на Николета. Копието на Лозанова обаче не успява да пробие, защото тогава кръстосва шпаги и с друга оборотна плеймейтка – Моника Валериева.

След като не успява да стане еротичен модел № 1 на България, Таня се завърнала в родния си град и не след дълго се бракосъчетала със заможния бизнесмен Петър Михайлов.

Таня Михайлова
Таня Михайлова

Приликата й с Николета обаче не е по рождение. Близки до благоевградчанката твърдят, че тя била обсебена от живота на Лозанова и имитирала както имиджа й, така и държанието й едно към едно. Таня постепенно променила чертите на лицето си с помощта на пластични хирурзи, започнала да заучава техниките за грим, с които обработват лицето на Николета и да ги прилага върху себе си. Стилът й на обличане също се доближавал до този на Николета Лозанова. И дори в сватбения си ден се опитала да изкопира тактично тържеството на Николета и Валери Божинов.

Често по улиците в южния град спирали плеймейтката Таня, припознавайки я за водещата и й искали автограф. Благоевградчанката веднага казвала, че имат грешка, но понякога съзнателно се предтавяла, че е водещата на „Папараци“.

Странно е, че предпочита да блести с отразена светлина, вместо със своя собствена. Въпреки, че със сигурност би й излязло по-евтино да изгради своя индивидуалност, отколкото да копира тази на Николета Лозанова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *