Вижте какви ги вършат Годжи и Грахич зад гърба на Слави!

Годжи ГрахичБлизките отношения  между Цветелина Грахич и Георги Милчев  не са останали в историята, след внезапното напускане на певицата на  „Шоуто на Слави“.

Въпреки че двамата не са от една и съща страна на барикадата, Годжи се превърнал в закрилник на босненката и непрекъснато й давал съвети как да продължи кариерата си, а тя през ден му звъняла по телефона. Още докато бяха колеги, китаристът се изживяваше като неин наставник и не криеше симпатиите си към талантливата певица.

Заради топлите им отношения тръгнаха слухове, че двамата са любовници и даже смятали да се женят.

„Не сме гаджета“, отричаха двамата, но никой не ги слушаше. Слуховете пълзяха упорито и даже „очевидци“ твърдяха, че излезли заедно на квартира.

В същото време дуетът не се притесняваше да ходи заедно на участия, даже през последната година официалното гадже на Цветелина присъстваше на всичките им концерти и не проявяваше никакви признаци на ревност.

грахичСега Годжи се е заел да изкара Грахич от дупката, в която се озова, след като от бенда официално й забраниха да изпълнява песните, написани за нея, понеже тя не държи авторските права. Певицата започна да краде от репертоара на други колеги, но няма нищо свое и оригинално.

Годжи се е заел през ваканцията да й напише няколко песни, които ще я изстрелят към върха. Той правел това безплатно и най-вече тайно.

Не искал Слави да научава, че е взел под крилото си Цвети, защото Дългия щял да се ядоса.

А сега, докато отново се учи да ходи, той бил доста нервен и сприхав и нямало да понесе предателството на най-добрия си приятел, твърдят от бенда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *