Вижте звездите – участници в новия сезон на “ВИП Брадър”

ВИП Брадър"

  Общо 17 са участниците във „ВИП Брадър„. Те ще влязат в Къщата разделени на две групи – първата в неделя, автората в понеделник, и ще останат близо два месеца. Някои ще се навъртат там и малко повече, обявиха организаторите дни преди старта на шоуто.

Кои са звездите, които ще заживеят под един покрив, се коментира от месеци насам. Продуцентът Нико Тупарев и Нова тв старателно крият имената на бъдещите съквартиранти, но все пак някои от тях бяха разкрити. Научихме в аванс част от

Николета Лозанова

родните величия, които в неделя ще прекрачат прага на луксозната къща, издигната насред пустошта в Нови хан.

Сред най-спряганите участници във „ВИП Брадър“ са плеймейтката Николета Лозанова и журналистката Кристина Патрашкова. Екипът на риалитито очаква, че двете първи ще сехванат за косите. Надеждите им не са безпочвени, тъй като

Кристина Патрашкова

журналистката  открито демонстрира неприязънта си към моделките, които вместо с интелектуален капацитет предимно впечатляват с чар и гръдна обиколка.

Музикантът и организатор на концерти Димитър Ковачев – Фънки и певицата Люси Дяковска също са сред предполагаемите съквартиранти. Говори се, че в Къщата ще влезе и актрисата Ирен Кривошиева заедно със сина си от Стефан Данаилов – Владимир. Тя се е съгласила да участва срещу 15 000 лева хонорар. Според запознати офертата на Нико Тупарев приел и евродепутатът Димитър Стоянов – син на Капка Георгиева и внук на Радой Ралин.

Ирен Кривошиева със сина си Владимир

В Къщата щяла да поживее и известна фолкпевица. Това няма да е Алисия. Тя отказала да съжителства с жената, която отмъкна бащата на сина й – Николета Лозанова. Името на представителката на популярния жанр е сред най-строго пазените тайни в Нова тв и остана такава до старта на шоуто. Според някои фолк дивата, която ще заживее в Къщата, е Малина. Други пък залагат на Галена.

Преди 16 септември, когато започва риалитито, сред спряганите за съквартиранти бяха и тв водещият Юлиян Константинов, певците Орлин Павлов и Мариана Попова, плеймейтката Златка Димитрова, Юлияна Дончева, Иван Ласкин, журналистката Соня Колтуклиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *