Вижте дъщерята на Валери и Николета – Никол!

Валери и Никол

Най- накрая, след като съди жълто издание, че публикува снимката на детето й без разрешение, Николета Лозанова показа за пръв път своя любим и дъщеря си Никол.
На снимката Валери храни сладураната, а Николета коментира под нея: „И на Валери не му е много лесно“. Веднага след публикуването на този фотос, заваляха похвали за младия татко. След това качиха и новите си татуси, от които става видно, че всеки е изографисал инициалите на любимия си на ръката си. А само преди броени часове стана ясно, че Ни Ло ще е една от звездните Съквартиранти във ВИП Изданието на Биг Брадър. От кадрите се разбира, че Валери успешно би се справил с

Новите татуси на влюбените!

малката Никол, докато жена му Николета громи съперниците в Къщата на Брадъра. Докато това стане,  Лозанова обеща, че малката красавица Никол ще има своя звезден дебют съвсем наскоро. Никол е първото дете на най-одумваната светска двойка у нас. А Валери има едно дете, носещо неговото име от старата си любов, чалга звездата Алисия. Покрай малкия Валери бившите влюбени водеха жестоки битки. Стигна се дотам, че фолк изпълнителката да обвинява бащата в недостатъчно  любов и загриженост към детето. От своя страна Валери старши обвиняваше Алисия, че не му дава да се вижда с детето си. В свое интервю футболиста наскоро сподели, че имал мечта двете му деца Никол и Валери младши да се разбират и уважават като пораснат.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Un31Nm_k8W8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *