Вижте Дарина Павлова с некадърно сложен ботокс

Дарина Павлова

  Дарина Павлова от години се слави като един от най-големите фенове на изкуствената красота. Вдовицата на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов съвсем е заприличала на повечето застаряващи италиански водещи, с които в момента се съревновава за рейтинг и ефир със своето предаване „Бленувайки Италия“.

Милионерката редовно използва услугите на известен пластичен хирург в Рим, който прави подобрения на фасадата й.

Павлова гостува миналия уикенд в предаването на Лора Крумова по Би Ти Ви, където се видя последната й интервенция. Тя беше със съвсем прясно поставен ботокс, който може да бъде разпознат и от неспециалист в областта на разкрасителните процедури. Некадърно сложен, ботулиновият токсин може да направи физиономията изключително масковидна. Очевидно при Дарина са прекалили с количеството, което да запълни бръчките по челото. Това е довело до максимално повдигане на веждите, които изглеждат като триъгълници с остри върхове. Отделно кожата на челото става гладка като порцелан и лъщи на светлина независимо от количеството пудра. Мнозина подозират, че бившата актриса може да е прибягвала и до блефаропластика – хирургическо повдигане на клепачите.

От записаното интервю бе видна и друга корекция – попълването на назолабиалните ивици с филъри.

Тази процедура е доста разпространена, като най-често трябва да се повтаря през шест месеца, тъй като хиалуроновата киселина се разгражда естествено от организма.

Според близки до Дарина тя трудно понася последствията на времето върху лицето и фигурата си и затова разчита на всевъзможни мазила, козметични и хирургични средства, за да се запази в добра форма, въпреки че догодина удря 50.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *