Вижте внучето на Грета Ганчева!

Грета Ганчева

  С изключително успешно и ползотворно творческо пътуване в Москва се похвали актрисата и певица Грета Ганчева. В руската столица тя изнесе четири, по думите на присъствали, звездни концерта.

Освен творческите си ангажименти в Москва Грета се радва на 8-месечния си внук Владимир и дъщеря си Мила Кудрина, която е кореспондент в руската столица на вестниците „Телеграф“ и „Монитор“. „Малкият Володка бе неотлъчно до мен на всичките ми концерти“, похвали се щастливата баба, показвайки за първи път снимка на мъника.

Певицата бе в руската столица по покана на ръководството на Големия своден хор на московските ученици и лично на неговата ръководителка заслужилата артистка на Русия Татяна Жданова.

Грета Ганчева и 8-месечният Владимир

Заедно с 1000 деца Грета изпя своята авторска песен „Свещена победа“ по време на галаконцерта „Москва пее“, провел се на 16 септември в най-престижния столичен дворец на културата, Московския международен Дом на музиката. В концерта участваха ученици от творческата смяна в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ – това лято хорът прекара три седмици на нашето Черноморие.

„Не съм предполагала, че в зрелите години на моя професионален път децата и младите хора ще бъдат моята основна публика“, споделя неостаряващата певица.

Грета бе основен участник и в българската вечер в Москва, която се проведе под егидата на лидера на една от водещите парламентарни руски партии „Справедлива Русия“ и бивш шеф на федералното събрание Сергей Миронов. Той бе и кандидат-президент на Русия на изборите, провели се на 4 март т.г.

По време на посещението си в Москва Грета изнесе още два концерта – пред учениците от московското музикално училище „Радост“ и пред децата от Северния окръг на руската столица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *