Вивиан се заигра с триглав фалоимитатор!

Вивиан Костова

Палавата  Мис София Вивиан Костова, се кани да  вдига либидото на почитателите на  първото порно риалити у нас с триглав фалоимитатор, хвали се красавицата.
Вивиан споделя, че в къщата на греха ще вземе със себе си и куп играчки, с чиято помощ щяла да задоволява физиологичните си нужди и да демонстрира на какво е способна в името на любовта. Както споделя – имам един вибратор кръстен от моя приятел Пенчо, но моята любима секс играчка е „Триглавата змия“, представляващ вибратор с три размера – голям, среден и малък. Бившата изгора на чалгаджията Ерик и футболиста Славчо Тошев разкава още, че всеки,  който участва в порно реалитито по интернет, щял да получи солидна сума за своето участие. Каква е тя не

Вивиан и Ерик

уточни. Като естествено за победителя е предвиден и голяма награда, която нямало да има нищо общо с раздаваните досега в риалити шоута – фука се Вивиан, щяла да е грандиозна. Слуховете сочат за нейни съквартиранти Мари Вачева, Радо Прашката, Марио Талисманов, Цецо Шоумена и Дороти Любенова. А госпожица Костова добавя още, че може би ще видим и подгласника на Мистър София 2011 и един от кандидатите за титлата „Мистър България 2012“ – Стоян Дудов. Началото на порно реалитито ще бъде през този месец, а къщата на съквартирантите е позиционирана в Банкя. Реалитито ще се излъчва само онлайн и ще е достъпно по цял свят.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/3WkYRo2YhTo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *