Взеха книжката на сина на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов заради гонката в МОЛ „София“!

Ангел Караньотов

Отнеха свидетелството за правоуправление на Ангел Караньотов, заради изцепката му в The Mall на Цариградско шосе в началото на юни. Става дума за случая с влизането на двама мотористи в Мол-а. След разследване се оказа, че е участвал синът на Аня Пенчева.

Не  помогна и това че младежът се разкая за спретнатия екшън и уверенията му, че не би рискувал  живота на хората. Ангел Караньотов в момента е най-добрият ни мотоциклетен състезател, но  това не спря КАТ да му вземат книжката и да го глобят солидно. Куриозното е, че Ангел взел  книжката си само десетина дни преди да атакува Мол-а. Книжка за мотор нямал преди това, тъй като го карал само на състезания. Тийнейджърът се самобичува и пред зрителите на БНТ като се опита да увери хората, че авантюрата му е била съвсем

Синът ми влезе от келешлък на мотор в мола!

безопасна за клиентите на Мол-а, защото не бил карал с повече от 15 километра в час. Като момчето призна, че не е  осъзнавал, че плаши хората. Заради постъпката му полицията му повдигна обвинение за  хулиганство. Интересното е, че другият моторист бе прибран в ареста, а Ангел се размина  само с отнемане на книжката и глоба. Интересно е също и поведението на част от тийнейджърите в обществото с непристойно поведение и облекло. Няма как това да не е свързано с „възпитанието”, което са получили от техните родители. Така че нека да се внимава кой как и къде се държи.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/LfiyGrQn9jE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *