Веско Маринов яхна нов джип за четвърт милион

Напук на слуховете, че е затънал до гуша в дългове и трудно обслужва кредитите си, Веселин Маринов се радва на просперитет. Шлагерният изпълнител бръмчи с нов щен джип „Рейндж Роувър“, който струва поне четвърт милион лева. И това ако не е баровец!

Веско е фен на високите скорости и често нарушава правилата за движение. Затова, когато е зад волана на джип като танк, всички участници в движението трябва да са нащрек.
Веско е фен на високите скорости и често нарушава правилата за движение. Затова, когато е зад волана на джип като танк, всички участници в движението трябва да са нащрек.

Тези дни папараци засякоха певеца на „Горчиво вино“ и „Нашата полиция ни пази“ да дава газ по улиците на София. По усмивката му си личеше, че е изключително доволен от живота. Баровското возило на Веско изглеждаше като луксозен танк или бронетранспортьор на фона на останалите далеч по-скромни коли, участващи движението.

За да спести 2 лв. за паркиране в „Синя зона", Веско остави мощния си автомобил на паркинг на ГЕРБ край НДК.
За да спести 2 лв. за паркиране в „Синя зона“, Веско остави мощния си автомобил на паркинг на ГЕРБ край НДК.

Да, слуховете за фалита на изпълнителя, са силно преувеличени. Впрочем и той самият има вина за лъжливата мълва, че е закъсал финансово, тъй като при гостуването си в неделното Би Ти Ви шоу на Росен Петров се ожали колко драстично били намалели приходите му напоследък, финансовата криза била ударила почитателките му и в резултат едва смогвал да плаща заплатите на екипа си. Трогателно, чак да се разплачеш!

Веско не е единственият наш певец, който зорлем се прави на беден. Подобна тактика са възприели и други естрадни величия, за да не дърпат дявола за опашката, тоест данъчните инспектори. Звездите на гилдията са си втълпили, че който не демонстрира благополучие, си спестява обстойните счетоводни проверки на бирниците.

Джипът, който юрка Веско, вероятно е купен с пари, припечелени от концертите му в подкрепа на ГЕРБ. Както е известно, от 2009 г. насам Маринов е главно действащо лице в предизборните кампании на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Само покрай последния вот за Народно Събрание чучулигата на бившите управляващи гушна 100 хилядарки.

Поръчков джип като този на Маринов струва 250 000 лв.
Поръчков джип като този на Маринов струва 250 000 лв.

Когато е зад волана, любимецът на пенсионерките кара доста рисково и паркира нагло където свари. Миналото лято той бе спипан да игнорира знак за забранено паркиране на ул. „Неофит Рилски“ в центъра на столицата, когато там се извършваше ремонт. После бе уловен да нарушава закона за движение по пътищата и пред БНБ. Маринов остави джипа си пред централния вход на банката – нещо, което е абсолютно недопустимо и дори директорът на националния трезор не си позволява да прави.

Най-тежкото си пътно провинение Веско извърши преди 3 години, припомнят запознати. Тогава певецът блъсна младеж на пешеходна пътека, летейки по столичния булевард „Цар Освободител“. За късмет и на двамата, щети и жертви нямаше, ударът бе сравнително лек.

С баровски джип Чучулигата на ГЕРБ бе оборудвал и бившата си съпруга Цветанка. Когато обаче я натири от дома си заради изневяра, й отне скъпото возило. Впоследствие певецът набързо продаде високопроходимия автомобил, за да не му напомня за прелюбодейката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *