Веско Маринов трупа имоти! Строи и къща – палат в село Самоводене!

Веселин Маринов

  С пета къща е на път да се сдобие Веселин Маринов. Певецът на народа живее като бей напук на постоянните си оплаквания, че няма спонсори и се налага сам да организира и рекламира изявите си. Той обаче е доста стиснат и добре си прави сметката на всеки лев, разкриват негови близки. Така с уж скромните си приходи не престава да трупал недвижими имоти на свое име и момента си строи нова вила край Велико Търново.

Петата му поред къща е в село Самоводене, намиращо се между старопрестопнмя град и родния му Полски Тръмеш. Запознати с градежа разкриват, че Веско Маринов е присъствал на старта на строежа в края на октомври. Той искал да огледа наетата бригада от майстори и лично да им даде съвети за вдигането на къщата. Оттогава не се е вясвал край имота, но пък брат му Марин, който си живее в Полски Тръмбеш, често наглеждал строителите.

В селото всички говорели за бъдещата къща на певеца. Там той бил по-голяма звезда от Лили Иванова и бабите и дядовците нямали търпение да им стане комшия.

„Радваме се, защото много го обичаме. Даже питаме майсторите нещо ако трябва, да помагаме. Догодина, като гледам, ще е готова къщата. Не е голяма и ще стане бързо, ще си го гледаме като писано яйце тук. И ракия съм му запазил да му дам за откриването, като си дойде“, обяснява бивш военен от Самоводене, който се запознал с Веско на един от концертите му в Полски Тръмбеш и му е голям фен. Според него къщата на певеца ще е на 3 етажа но не много големи. Архитектурният план бил за 450 кв. м общо. Нямало да има басейн, сауна и други екстри, а само лятна постройка с барбекю.

Имотът пък бил купен от певеца от бивш поп на селото, който заминал при дъщерите си в Англия. Общата площ на парцела е малко над декар. Голямо предимство в двора обаче била асмата. „Гроздето е чудно и попът сам го засади преди години. Идваше да си го подрязва редовно, преди да замине. После разбрахме, че бил приятел на Веско и така му продал парцела“, разказват още в село Самоводене.

В Правец също се гордеят, че изпълнителят на шлагери им е комшия.

В центъра на родния град на Тодор Живков той от няколко години строи огромен палат. Имотът и архитектурният план на бъдещия дворец от над 600 кв. м застроена площ се води на името на фирмата му. За никого в Правец обаче не е тайна, че къщата се строи от Веско Маринов. Той я започнал като подарък за любимата си Цветанка с мечтата да изживеят там старините си.

След изневярата й и раздялата с нея обаче певецът намразил къщата и дори замразил временно градежа. В последните месеци рядко се явявал в Правец и с нежелание наглеждал как върви вдигането на палата. Негови близки дори разкриват, че възнамерявал да продаде къщата, веднага щом бъде завършена.

„За какво са ми на мен палати и басейни, като съм сам?! Най-добре ми е, когато се прибера в Полски Тръмбеш при мама“, обясни наскоро Веско Маринов.

Той си пожела само да намери спокойствие през идната година, сякаш изморен от купищата си имоти и строежи.

Всъщност в родния си град певецът също имал къща, разказват негови близки. Той притежавал етаж от триетажна постройка, която делял с брат си Марин и семейството му и родителите си. Там обаче било претъпкано като в дядовата ръкавичка и затова Веско решил да си построи друга вила в Самоводене, където да е сам, а не под наблюдение на цялата рода.

Освен къщите в провинцията певецът притежавал и 2 апартамента в столицата. До скоро те били двойно повече, но покрай развода със съпругата си Мария преди 5 години се наложило да се раздели с половината си имущество. Жилище в центъра на София в кв. „Лозенец“ и едно в кв. „Белите брези“ останали за жена му и дъщеря му Йоана. За себе си той запазил апартамент в центъра, който обаче давал под наем на фирма на свой познат, а запазил и една стая за собствен офис.

Затова след развода се наложило да си купи нов апартамент където да живее с втората си съпруга Цветанка. Той се намира в „Студентски град“ срещу НСА и е и настоящият дом на Веско в София.

Певецът обаче никак не се чувствал уютно там, откакто е разделен с блондинката. Ако се вярва на слуховете, именно в това жилище изпълнителят на шлагери хваща на калъп Цветанка с любовник и това довежда до раздялата им. Според близки до Маринов той вече се оглеждал за нов имот в София, с който да смени семейния апартамент, за да се отърси от лошите спомени с блондинката. Подходяща оферта до момента обаче така и не му изпадала. Веско се оплаквал от икономическата криза, заради която не можел да изпълни плановете си за нов апартамент.

„Голям хитрец е и не трябва да му се вярва. Все мрънка на разни богаташи за пари, наливат му спонсорство, а той е милионер в имоти. Опекъл си е баницата и е достатъчно човек да го види, като яха мощния си джип като джигит със самочувствието на баровец, за да му стане ясно, че не е за жалене“, коментират запознати с имотното състояние на Веско Маринов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *