Веско Маринов привлича любовта чрез фън шуй

Веселин Маринов

  Любовните несполуки докараха Веско Маринов до лудост и той е пощурял по доста нетипични за мъж дейности. Певецът бил убеден, че връзките му са неуспешни заради магия и затова бил твърдо решен да премахне негативното влияние и да познае щастието отново.

„Имам всичко, а не мога да си намеря половинка. Това ми тежи най-много и не мога да се почувствам щастлив и пълноценен дори когато съм сред публиката на моите концерти и цялата зала ми ръкопляска на крака. Искам единствено да се влюбя отново“, проплака Веско и разкри, че съвсем скоро очаквал да срещне правилната жена.

Увереността му в близкото щастие идва от факта, че се е заел да привлича любовта в живота си с фън шуй. Певецът станал истински маниак на китайската философия и освен че изчел куп книги по темата, ден през ден посещавал специализиран магазин до площад „Славейков“ в София.

Продавачките издават, че Маринов е корифей по фън шуй и бил наясно с всичките му правила. В последните месеци пък сменил почти цялото си обзавеждане според принципите на учението, а от магазина им изкупил всевъзможни фигурки от планински кристали с формата на лебеди, сърца и жерави, които привличат любовта.

„Знам, че моята жена е съвсем близо“, казва нежният певец, който още лекува сърдечни рани след раздялата с невярната си втора съпруга Цветанка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Веско Маринов привлича любовта чрез фън шуй"

  1. Банко Пиронков   10.06.2013 at 15:13

    Щом е започнал с кристалните лебеди, сърца и жерави, следващата стъпка е да си купи дърво на богатството, направено от тел, както и трикрака жаба с монета в устата, за да стане милионер. По-късно може да си зададе въпроса защо милионерите нямат такива жаби и защо тези с жабите не са милионери.
    А може би най-добре ще е да изкара един начален курс по Фън Шуй, вместо да си губи времето. Скоро ще има такъв: http://feng-shui-bg.com/index.php?page=teaching12
    Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *