Веско Маринов прецака пенсионери!

Веселин МариновЛюбимият певец на Цветан Цветанов, Веселин Маринов готви традиционния си коледен концерт в НДК. Шоуто се очаква с голямо нетърпение от представителите на властта, най-вече от бившия вътрешен министър, за когото Маринов е отделил специална правителствена ложа с най-хубавите места в залата.

Според екипа на Веско шоуто щяло да бъде изключително модерно, със зашеметяващи визуални и светлинни ефекти. Маринов ще разкърши снага и ще лее пот на специално създадените хореографии за всяка песен.

За да не се преумори, любимецът на пенсионерките ще има и гост-изпълнители, които обаче пази в тайна за по-голям интерес. Бляскавото събитие ще струва немалко пари. За уникалния шанс да чуят Веско Маринов на живо почитателите му ще трябва да се бръкнат с минимум 20 лева за билет. Това разбира се са пропуските за местата с най-лоша видимост към сцената. Тези, които изпитват желание да съзрат любимеца си отблизо ще трябва да се изръсят с цели 50 лв. за билет.

Мнозина останаха възмутени от високите цени, тъй като Маринов никога не е бил някакво светило в музиката. Определената за кралица на фолка Глория наскоро направи концерт в Зала № 1 на НДК, а билетите й бяха на народни цени – от 5 до 15 лв.

„Това си е пълна гавра и обир. Много добре знае, че повечето му фенове са пенсионери и трудно свързват двата края, а така да ги цака… Иначе Цветанов и останалите му гости няма и лев да платят за концерта!“, коментират възмутени потребители в глобалната мрежа.

Изненадващо обаче според компютърната схема за разпределение на местата Веско е успял да продаде повече от половината билети за коледното си музикално пиршество само за няколко дена и вече е в трескава подготовка за събитието.

Освен всекидневни репетиции трубадурът на ГЕРБ се е подложил и на тежка диета и тренировки. Веско искал да свали няколко килца за концерта тъй като на сцената човек изглежда по-пълен от камерите и прожекторите. Проблемните му области били коремът и паласките, които той умело прикрива със сака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *