Веско Маринов: Аз съм виновен, че на Цветанка й е било студено в моето легло

Случи се чудо! Веско Маринов най-сетне прости изневерите на втората си бивша съпруга Цветанка. 2 години бяха нужни на най-енергичния и емоционален певец на родната сцена, за да преодолее драматичната раздяла с бизнес дамата и да се впусне в търсене нова любов.

Веселин Маринов
Веселин Маринов

Новината е също толкова изненадваща като тази за разлъката им. Припомняме, че през 2011 Веско напусна Цветанка без никакви обяснения. Написа й писмо, което кратко и ясно изложи решението си, а след като й го изпрати, прекрати всякакъв контакт с нея. В интервюта изпълнителят на популярния рефрен „Каква жена, каква камбанария“ даде да се разбере, че причината да сложи край на брака си с Цветанка е доста основателна – изневяра. Разбира се, набедената за прелюбодейка блондинка тогава отричаше докрай обвиненията на певеца и даже заяви, че не тя, а той нея мамил. Шумът около разлъката им сек-на изведнъж, както бе и възникнал.

Веско Маринов и Цветанка
Веско Маринов и Цветанка

Едва наскоро Веско пак отвори темата и разкри болезнените рани, които Цветанка му нанесла. „На тези години човек се влюбва силно. Когато си млад, правиш грешки и по-лесно се преживява. На 50 години като решиш, че с този човек ще изживееш остатъка от живота си и преживееш това разочарование, трудно се преглъща“, сподели Веско. Той сподели, че вече е простил предателството. Нямало какво да дели с Цветанка. Продължавал да избягва разговори с нея, но ако тя го потърсела, за да го попита нещо, вече би й отговорил.

„Времето лекува. Случило се е, значи аз сигурно не съм направил нещо както трябва. Имам една песен, която заради това вече не пея. На Евтим Евтимов е: „Една жена в легло на друг отива, когато у дома й е студено“. Сигурно и аз съм направил нещо, за да е студено за нея моето легло“, заяви Веско и остави у почитателите си впечатлението, че за провала на втория си брак търси вината и в себе си. Все пак не пропусна и тази на Цветанка: „Лошото е, че всички мислим, че сме прави. И аз си мисля, че съм много излъган“.

Към днешна дата Веско се старае да не гледа назад, а да се съсредоточи върху бъдещите си творчески планове, както и да открие своята сродна душа. Разбира се, това е доста труд-по предвид възрастта, а и опита му. Маринов обаче не възнамерява да се предаде и да живее в самота. Веднъж вечe му се е случвало след първия му развод с майката на дъщеря му. „Всеки има своята половинка и в този живот трябва да я срещнеш, по шопоот о малш, оащото светът е голям и трябва да имаш късмет. Всеки смята за себе си в личните си отношения, че е прав. Аз смятам, че на жените, които са били в моя живот, съм им дал обич и всичко останало, но така или иначе, любовта се е разминала и я очаквам. Опасно е само да започне да ми харесва да съм сам“, споделя Веско.

Той признава, че особено трудно е превъзмогнал първия си развод: „Изчезна ми гласът за няколко месеца, вдигнах кръвно“. В този период почти по иолиоал от квартирата, в която се нанесъл след раздялата с първата си жена. Гледал филми, разхождал кучето си Лин-да, избягвал дори срещите с приятелите си. „Усетих, че започвам да свиквам с това“, призна Веско и допълни, че сега случаят съвсем не е такъв: „Много страшно нещо е самотата. Особено откакто Линда си отиде, го разбрах с пълна сила. Тогава човек оценява какво е любовта“.

С времето Веско преглътнал фактите и днес е близък приятел с майката на дъщеря си. Събирали се даже по празници и се веселили заедно. Това обаче не е достатъчно за хитовия певец и той е решен да намери своята половинка. „Един приятел ми каза: „Ти възпя най-хубавите мигове в любовта, но в живота си я нямаш“, споделя с тъга Маринов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/UutyCKwnbWo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *