Веселин Маринов фалира!

Веселин Маринов
Топ любимецът на бабите – меломанки в България Васелин Маринов, който след два несполучливи брака отново се соло, се отказа окончателно от мечтата си да стане собственик на голям тузарски палат в любимия си Арбанаси, научи „Сензация.нет“.

През 2014 г. повелителят на бабешките сърца си закупи земя, върху която да построи къщата на мечтите си. И въпреки, че е горд притежател на десетина луксозни имения като в родния си Полски Тръмбеш, в Правец и в Синеморец, Веселин Маринов предпочитал да си живее в тузарския квартал край Велико Търново, където имоти притежават още десетки заможни българи.

Построяването на замъка обаче зациклили и по време на гостуването си в тв. предаване трубадурът огорчено сподели, че няма да има къща в Арбанаси, а строежът е замразен неясно докога. Макар че кариерата му е във възход и не може да се оплаче от липса на ангажименти и през зимата и през лятото, Веско изненадващо и за своите фенове призна, че е затънал до гуша в кредити.

Той много се притеснявал от факта, че ако се случи нещо с него, на дъщеря му Йоана ще й се наложи да изплаща кредитите, които е взел преди години.

Когато съм много уморен, пътувайки сам в колата след изява в поредния град, започвам да се питам: „Ами ако… Звъннах й веднъж наскоро в един такъв момент и й казах: „Тате, единственото нещо, което ме глозга и не ми дава мира е, че ако нещо се случи с мен, ти ще наследиш всичките ми кредити“, откровено признава Веселин Маринов.

Той се отказал и от дома си в Правец, защото тъкмо започнал да прави басейна и хванал в изневяра бившата си жена Цветанка. Изпълнителят на хита „Нашата полиция ни пази“ пръснал около 200 хил. лв. за строежа. Тъй като вдигнал къщата заради нея, той не можел вече да я гледа, нито пък да се нанесе там. Негови близки твърдят, че певецът е обявил имението за продан, но му искал висока цена. Затова никой не искал да го купи. накрая решил да разруши бетонния палат от 600 кв. м. и да продаде парцела, който се намирал точно пред паметника на Тодор Живков. Общата площ на урегулирания имот била 1604 кв. м.

Миналата година преди Великден той сключил сделката за купуване на парцел в Арбанаси. Но и този строеж вече бил замразен поради липса на достатъчно средства. От няколко години Веско споделя в интервюта колко много иска да има къща с просторен двор.

„Имам само две мечти. Едната е да имам свой собствен оркестър и да пътувам с него по турнетата си. Другата е някой ден да построя своята къща. В никакъв случай няма да е в София, нито пък ще е замък. Искам да кося тревата пред моята къща тук, в българия, а после да легна на люлка между две дървета. Бих искал домът ми да е в Арбанаси – невероятно красиво място, близо до моя роден край“, мечтаеше си Веско.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Веселин Маринов фалира!"

  1. Ггггг   03.12.2015 at 22:38

    Ха ха

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *