Весела Топузакова: Силиконът вече не е модерен!

Весела и Елин Топузакови

Преди около седмица Весела Тотева стана Весела Топузакова, тя и нейната по-силна половинка футболистът Елин Топузаков, най-накрая скрепиха връзката си с подпис.

Днес вече госпожата е силен противник на изкуствените дами и е застъпник на натуралната женска красота. Хубаво, но да си припомним, преди младата булка да се отрече от най-популярния тунинг атрибут за дамите, тя бе една от първите ползвали услугите на пластичните хирурзи. Да, но явно сега си е сменила приоритетите, тъй като малко преди сватбата, половинката на Елин Топузаков, го премахна изцяло, защото днес вече предпочитала да е изцяло натурална. И красавицата споделя още, че в момента била с най-малкия възможен бюст и все повече й харесвал така, както и на

Весела Топузакова

съпруга й, разбира се. Според младата дизайнерка вече не е модерно да си напраскана със силокон, е друг въпрос е ако има чисто психично физиологични нужди, то тогава дори е желателен – според нея.  И е права- особено за младите девойки, които са си естествено красиви, е смешно и гротескно да се блъскат с ботокс и силикон. Естествено когато дамата е вече над 35 и роди две деца е напълно нормално да легне под скалпела, категорична е Весела. Но не трябва да се прекалява с нищо, така и със силикон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *