Вера Кочовска изпъдила позорно Лили Иванова от дома си!

Вера Кочовска

  Естрадната прима Лили Иванова, която от десетилетия залита по окултното, е била изгонена от покойната пророчица Вера Кочовска, научихме от приближен източник. Чепатата ясновидка, известна както с уникалната си дарба да пътува в минало, настояще и бъдеще, така и с пиперливия си език, пропъдила с викове от дома си в Плевен Лили.

Случката се разиграла няколко месеца преди легендарната ясновидка да се пресели в отвъдното. Признатата за феномен номер 1 след петричката Касандра Ванга бе известна като душеприказчик на много от ВИП персоните у нас, но не приемала всеки в дома си въпреки ходатайствата. Позорната сцена с Лили станала пред смаяните погледи на група посетители, които чакали да бъдат приети от Кочоаска.

„Алчността е затрила много хора. За какво е дошла? Какво да й гледам? Ковчегът няма джобове! На тоя свят важното е да оставиш, а не да отнесеш!“, крещяла разгневена ясновидката.

Лили Иванова

Неотдавна, по време на гостуването си в предаването „Лице в лице“, пред водещата Цветанка Ризова певицата сподели, че се е допитвала до самата Ванга има ли направена магия. Ясновидкатая успокоила, че нея никаква магия не можела да я стигне, тъй като сама си изграждала защита срещу хорската лошотия. „Аз обаче знам, че и до ден днешен ми правят зловредни влияния, дори и само с нещата, които постоянно се говорят и пишат по мой адрес“, категорична бе изпълнителката на „Панаири“.

Въпреки че вярвала в магии, тя никога не е имала специален ритуал, преди да излезе на сцената. Многобройните си награди пазела в един сандък вкъщи, който никога не отваряла. Нямала нужда да си припомня отминали успехи, защото имала достатъчно идеи за в бъдеще. Затова и не съжалявала за нищо, което е отминало. И за никого от бившите си мъже също. Лили била убедена, че щом са се разделили, така е трябвало да стане.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Вера Кочовска изпъдила позорно Лили Иванова от дома си!"

  1. Красимир Иванов   05.01.2013 at 14:43

    Тука нещо не се връзва. Ванга е обичала ЛИЛИ ( аз съм свидетел на една случка) Според Ванга Лили се раздава, Лили е като слънцето което топли, автора казва че Кочовска е феномен 1 след Ванга, значи два феномена виждат един човек по различен начин, та питам се кой е феномена, понеже в БГ феноменални феномени колкото искаш. Явно и двете са феномени номер 1 и 2. Да ама не. Има друг по добър феномен,а това е авторът на клюката. Та феномен е човекът ама само със слепотата си и с феноменалната си омраза към най стойностната БГ певица.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *