Венета Райкова редовно паркира в градинката пред блока си, съседите й бесни!

Венета Райкова

  Скандали тресат кооперация в луксозен столичен комплекс, който обитава от 2 години водещата Венета Райкова. Звездата на Нова телевизия е в центъра на интригата, заформила се около липсата на паркоместа, разкриват нейни комшии.

Кварталът за богати разполага с всички екстри като басейн, фитнес, детски площадки и други глезотии, е които блондинката не спира да се хвали. И там все пак имало кусур, и то сериозен. Пространството за паркиране било кът, тъй като строителите пресметнали само по една кола на апартамент.

Повечето заможни семейства обаче, включително това на Тишо и Венета, имали по 2, че и по 3 возила. Така след като напоследък кооперацията се позапълнила с живущи, се оказало, че няма къде да се паркира, и започнала същинска междусъседска война.

Най-напориста в нея била именно Венета. Водещата буквално окрала паркинга на своя съкооператорка, тъй като с Тишо нямало къде да спират колите си. Съпругът на Райкова гарирал на мястото, предназначено за техния апартамент, но водещата окупирала чужда територия. Тя се възползвала от факта, че комшийката й не е шофьор и движи само с таксита, и присвоила паркинга.

„Нахалството й стигна дотам да си сложи колчета, за да не може никой друг да спира, и то при положение, че това място не е нейно“, разказват възмутени съседи на Венета. Те няколко пъти се опитвали да й правят забележка, но тв звездата мигом ги отсичала с мотива, че сметка може да й държи само собственичката на мястото, и продължавала да своеволства.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *