Венета Райкова: Писна ми да издържам Тишо!

На Венета Райкова й писна да издържа сама семейството си. Водещата на „Горещо“ възнамерява да върне мъжа си Тишо в ресторантьорския бизнес, та да може и той да дава принос за благоденствието на фамилията.

Венета Райкова
Венета Райкова

Брадърът е без препитание отлятото. Пишман бизнесменът изненадващо прехвърли дяловете от ресторанта си „Тадж Махал“ на своя съдружник Мартин Маждраков, като от сделката не взе почти никакви пари. Сега Венета спешно се е заела да му търси нова работа, за да не бъде тя мъжът в къщата. Тв звездата иска съпругът й пак да отвори ресторант, защото това е единственото, от което горе-долу разбира.

Напоследък Райкова упорито разпитвала ьзаможните си познати дали не желаят да инвестират средства в заведение. Тя омайвала евентуалните капиталовложители с обещания за бърза и висока печалба

„Тишо е наясно с всичко в този бизнес. Ако му се даде шанс, ще превърне ресторанта си в любимото място на хайлайфа“, разправяла водещата. Самата тя имала парите, необходими за начинанието, но не искала да опразва банковите си сметки, защото те й давали сигурност.

Венета и Тишо спасяват семейния бюджет
Венета и Тишо спасяват семейния бюджет

Още през 2010 г. Венета настоявала Тишо да отвори нов ресторант, в който да няма ортаци като в „Тадж Махал“. Единствените съдружници трябвало да са тя и мъжът й. Счетоводството на кръчмата щяло да минава през семейната фирма „ТиВе медиа“, нищо че тя била регистрирана с друг основен предмет на дейност.

С времето Райкова размислила – решила, че да се работи с чужд капитал, е значително по-добре. „Някой друг ще даде парите, а Тишо ще участва със знанията и опита си“, споделяла идеите си водещата пред свои познати.

Венета и мъжът й са заедно от 8-9 години. В началото на връзката им мнозина мислеха, че брадърът е баровец, а журналистката от Попово се е хванала с него заради парите му. Впоследствие обаче се разбра, че Тихомир далеч не е от сой.

И все пак в първите години от брака си ресторантьорът съумяваше да глези половинката си. Оборотите на „Тадж Махал“ все още не бяха паднали и припечеленото стигаше за ваканции в петзвездни хотели и СПА центрове.

Уви, с времето доходите на Тишо намаляха, докато накрая не станаха съвсем символични. Венета трябваше да работи все повече и повече, за да може да посреща разходите на семейството. Затова и щом роди, тя не излезе в отпуск по майчинство, а продължи да си прави предаванията, като поемаше и допълнителни ангажименти.

Парите бяха и основната причина Райкова да приеме поканата за участие във „ВИП Брадър“. Престоят й в шоуто срина имиджа й, но пък се отрази добре на джоба й. Хонорарът от риалитито и последвалата печалба от „Сделка или не“ позволиха на тв звездата да купи жилище за семейството си и веднъж завинаги да приключи с живота по квартири.

4 години след нанасянето си в свой собствен апартамент Венета инвестира и във втори дом. Сегашната резиденция на водещата е в затворен комплекс в полите на Витоша. За закупуването на този имот Тихомир няма никаква заслуга, твърдят запознати.

В последните няколко години брадърът се опитваше да припечелва, организирайки бънджи скокове край Витиня. Това му начинание обаче се оказа пълен провал, а животът поднесе на Венетиния мъж и още една доста голяма неприятност – брат му го прокуди от сервиза, който двамата стопанисваха съвместно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *