Венета Райкова очаква второ дете в края на годината!

Венета Райкова

  Венета Райкова е бременна!

Водещата на „Горещо“ е в края на 4-ия месец и според прогнозите ще се сдобие с дете в последните дни на годината. Информацията бе потвърдена от три независими един от друг източника, включително от семейни приятели на Венета и от медицинско лице.

Същевременно папараци единствени успяха да заснемат Венета в деликатното й състояние. От пръв поглед си личи, че Райкова е „трудна“. Крехката до скоро блондинка се опитва да прикрива коремчето с широки дрехи, но въпреки това с просто око се вижда, че тя чака наследник. Лицето й е подпухнало – ясен сигнал, че хормоните й бушуват.

Преди дни Венета и съпругът й Тишо си размениха подаръци за 8-ата годишнина от сватбата си.

По на далавера от армаганите бе водещата на „Горещо“. Тя се сдоби с баровско колие, а мъжът й получи тениска от разпродажба, видяха с обективите си папараците.

Венета има издайническо коремче в края на 4-ия месец на бременността си.

В проливния дъжд, който се изля в началото на седмицата, Венета и Тишо се скриха на сухо в столичен мол. Двамата обиколиха бутиците, а най-дълго водещата се задържа пред витрините на магазин за бижута, търгуващ с продукти на известната марка „Сваровски“.

След като огледа колиетата, Райкова поиска да й свалят едно от тях, за да го пробва. Докато три продавачки я консултираха какъв подарък да си избере, брадърът Тишо търпеливо я чакаше пред търговския обект.

За да е сигурна, че бижуто с огромен кристал й отива, Венета се нагизди с него, извади айфона си и се щракна сама пред смаяните погледи на жените зад щанда. После внимателно разгледа снимката, одобри видяното и извади 3 стотачки, с които плати в брой колието.

По-късно двамата с мъжа й се отправиха към един от магазините на „Н&М“. Там и героят от първото издание на „Биг Брадър“ се сдоби с подарък за годишнината от сватбата – преоценена на 18 лева тениска.

Тишо и Тишовица сключиха брак през август 2005 г. Сториха това спонтанно в тихото троянско селце Бели Осъм, припомнят запознати. Както си се разхождали сред природата, двамата решили да се вземат, но преди да потърсят кмета за импровизирана церемония, Венета звъннала на астролога Иван Станчев да го пита дали ще има късмет в семейния живот. Той й предрекъл 2 деца и явно пророчеството му скоро ще се сбъдне на 100%.

Документите на младоженците не били изрядни, но селският първенец си затворил очите за нередностите и пуснал „Менделсон“ на магнетофона.

На венчавката кумували две непознати добродушни женици, които дори не били в официалните дрехи – толкова набързо станало всичко. Венета и Тишо се сдобили с брачно свидетелство №1 за 2005 г. и церемонията приключила. Нямало дори луксозно шампанско, наздравица вдигнали с „Мечо вино“, купено от кмета за 1,80 лв. от местния хоремаг.

Райкова неведнъж е изтъквала, че се е омъжила по джапанки, дънки и тениска, а подареният й от Тишо пръстен за венчавката бил толкова отвратителен, че така и не го сложила. Затова тези дни брадърът й предложил сама да си избере подарък по случай годишнината, белким веднъж завинаги спре да го излага публично, че няма вкус за изненадите.

Неотдавна звездата на „Горещо“ се похвали, че възнамерява пак да се омъжи, но вече по църковния канон. Шафер на венчавката й в Божия храм щял да е синът й, който е кръстен с „хубавото българско име“ Патрик.

Според източници в момента Венета и Тишо чакат момиченце. Водещата на Нова телевизия отказа да коментира разкритието на вестника и най-вероятно ще побърза да го отрече по традиция в социалната мрежа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *