Венета Райкова: Аз съм опасен враг!

Като осъдих Евгени Минчев първо съобщих радостната новина на сина ми Патрик!, споделя журналистката.

Венета Райкова
Венета Райкова веднъж срещнала врачка и отказала да й даде десетачка за стръкче увехнал здравец. Мургавата баба се вбесила и пророкувала зад гърба на водещата, че тя никога няма да се омъжи. Проклятиието за едната бройка да се изпълни ако не беше широко скроения Тихомир.

Собственикът на ресторант монтира пръстен с диамант върху ръчичката на Венета и обеща пред Бог и държава да търпи всичките й своеволия. Но се мина време и Тишо беше на път да забрави своите клетви. Той дори поиска развод на своята половинка, но в последния момент войнолюбивите му настроения се разминаха и бракът оцеля.

„Спомням си колко се зарадвах, когато хванах букета на сватбата на моята приятелка – астроложката Оксана. Тогава бях сама и много исках най-сетне да срещна правилния човек. В същата година срещнах Тишо и заживяхме щастливо. Но ме застигна старо проклятие. По-скоро го застигна него. Размъти му се мозъкът и той подаде молба за развод. Трябваше да се изнеса в общото ни жилище в апартамент, който още се довършваше от строителя. Бях сама в цялата сграда. още не бяха пуснали тока и водата. Страшна мизерия, но нямаше какво да направя. Гордо отказвах на поканите на мои приятели, въпреки че после съжалявах. В крайна сметка се събрахме отново с Тихомир. Но и до днес не пропускам да му връщам за причинената болка. Би трябвало да си е извадил правилните поуки след тази негова грешка“, обяснява водещата.

Журналистката си признава, че в онзи период е изпаднала в тежка депресия и се опасявала да не остане сама завинаги.

„Тя беше готова на всичко за да си върне мъжа. Силно вярва в езотериката и има много познати нумероложки, астроложки и ясновидци, на които постоянно звътнеше в онзи период. Звездобройците я успокояваха, че всичко ще е наред, но на нея това не й стигаше. Беше готова да потърси дори разни шарлатани, за да направи на Тишо магия за любов и да го върне при себе си“, издава приятелка на телевизионерката.

Макар да си изплаква очите за своя безценен Тихомир, Райкова се държи пренебрежително към него пред околните.

Венета Тишо„Мъжът ми не е богат, няма буйни къдрици, но за сметка на това качи излишни килограми. Да се чуди човек какво толкова съм харесала в него. Отговорът се крие вътре в него. Търпелив и добър човек е, който винаги се е държал добре с мен. Разбрах, че е за мен, още щом го видях да се разправя с всякакви майстори и ремонти, с чиновници в общината и с други досадни дреболии от ежедневието. Самата аз изобщо не съм оправна в живота и се нуждая от някой, който да действа вместо мен“, признава капризната телевизионерка.

Родената в Попово блондинка толкова бърза да се обвърже с кроткия бизнесмен, че дори е готова да се лиши от официалната церемония.

„На сватбата ни бях с джапанки и дънки. С Тишо бяхме на почивка в „Чифлика“. Обадих се по телефона на покойния вече астролог Иван Станчев и той отсече, че трябва да се бракуваме на 6 август. Тръгнахме си към София и по пътя спряхме в село Бели Осъм, за да ни оженят. Свидетелството за гражданския ни брак е № 1, защото там никой не се беше женил дотогава. Нямаше шампанско, пръстени и музика.
Кмета обаче реши, че не може без да се почерпим. И Тихомир отиде до единствения магазин до кметството и избра най-скъпото вино в него – от 1.80 лв.“, разказва с умиление мадам Горещо.

Семейните отношения се сплотяват след раждането на единствения им наследник Патрик, който според Венета прилича изцяло на нея.

„Вкъщи е царството ни с Патрик, а Тишо само ни угажда, защото не може да се справи и с двамата. В никакъв случай обаче не бих родила отново. Не смятам, че мога да гледам повече от едно дете“, отсича Райкова.

Венета е толкова близка със своя син, че дори се обажда първо на него, за да му каже как е спечелила делото срещу Евгени Минчев. Патрик през цялото време виждаше колко се измъчвам по време на тежката съдебна битка и колко ме унижава цялото положение около нея. Щом мина последното заседание, се обадих в детската му градина и помолих да ми дадат да говоря с него. Казах му, че съм поостигнала успех най-накрая. Осъдих Минчев да ми плати 20 хил. лв. Следващият път, когато изрича гнусни обиди по нечий адрес, ще трябва сериозно да се позамисли дали му се плащат толкова много пари. Аз съм опасен влаг, защото животът ме е научил да бъда боец“, сигурна е журналистката. Тя не крие, че е имала много трудно детство.

Венета, Тишо и Патрик
Венета, Тишо и Патрик

„Имало е периоди, когато съм ходела на училище само с един чифт обувки. С тях бях през лятото, тях обувах и през зимата. Баща ми ни изостави с мама и си създаде друго семейство. Спомням си как веднъж открих негова снимка в къщата на баба и дядо в Попово. На нея в краката му седеше непозната жена, която го беше прегърнала през врата Оказа се, че това е била любовницата му, с която е имал връзка докато майка е била бременна с мен. Някой изпратил снимката, за да разкрие истината и така е причинил развода на родителите ми“, с горчивина споделя водещата.

Още повече трудности преживяла майка й, която била убеждавана от роднините, че трябва да махне детето, за да не расте то без баща.

„Тя все пак ме е родила, а нейните близки започнали да я ,да ме изостави в дом за сираци. Мама работеше на 3 места, за да ни издържа и постоянно се местехме от квартира на квартира. Тя никога не ме посъветва да си намеря състоятелен мъж и да си живея живота. Повтаряше ми, че трябва да се справям сама и да разчитам само на себе си. Никога не ми разрешаваше да спя на чуждо място, дори когато бях на 30 години и имах сериозни гаджета. Така съм възпитана и така постигнах успеха, без да търся чуждата подкрепа“, обобщава Венета Райкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *