Васко Василев стана кръстник на сина на Албена и Максим!

Васко Василев

Най-известният у нас и  цигулар Васко Василев кръсти детето на фигуристите Албена Денкова и Максим Стависки. Албена стана майка преди година и половина, но едва сега реши да кръсти детето си в църква.

Момченцето носи красивото име Даниел. Църковното кръщение бе извършено в храма „Успение Богородично“ в старата столица на България Велико Търново. Концертмайсторът на кралската опера „Ковънт гардън“ спази старата традиция и дари кръщелника си със златно кръстче.

Както по-късно призна пред нас, след като разбрал, че ще става кръстник, въодушевен от новината, обикалял цял ден из столицата на Англия  с приятелката си Петя, докато избере кръстчето.  Както сподели, Васко е вече пети ден в България, като за това време вече е успял да стане кръстник, да посети седемте рилски езера и да погостува на родителите си.

Максим и Албена

Но все пак, както си признава концерт майсторът, основната причина за краткото му бягство към България си остава кръщаването на Даниел. Още с раждането му Албена и Максим са решили, че Васко ще бъде неговия кръстник. Те са се видели в Лондон, по време на спортните игри и са се разбрали за датата. По време на олимпийските игри световните ни  шампиони по фигурно пързаляне играха всяка вечер пред публика  в „Хайд парк“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XdzzN4v21NA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *