Васил Найденов шашка с диаманти

Кеца - спортен, елегантен със статус на звезда
Кеца – спортен, елегантен със статус на звезда

  Близо 2 часа прекара Васил Найденов в гримьорната на столично заведение. Кеца трябваше да пее на парти по случай стартирането на новия музикален канал за българска музика на известните продуценти Касъмови.

Докато колегите му от естрадата стоически изтърпяха рапирането и подскачането на сцената на младите певци, изпълнителят на „Адаптация“ нито веднъж не си показа носа навън в заведението обикаляше на разузнаване само импресариото на Кеца Ивайло Манолов. Той проучваше кой от колегите на Найденов е сред присъстващите и какви са настроенията на публиката. Научи и къде е ВИП зоната, където бяха отредени места за него и Кеца. Те обаче така и не ги ползваха.

Обичаният певец излезе от гримьорната чак когато дойде редът му да пее на сцената, и да поздрави лично организаторите на събитието. Васил Найденов се появи в спортно елегантен вид, но с ясно подчертан звезден статус. На дясната ръка на Кеца имаше три масивни златни пръстена обсипани с бели камъни. Вероятно Пръстени с диаманти на Васил Найденовдиаманти, предположиха в тълпата. Направи впечатление и че Кеца си е пуснал маникюр. Изрядно поддържан, видя се от първите редове.

Васил Найденов пя абсолютно на живо, и то повече от предварително договореното. Естрадната легенда изпълни две песни. Публиката обаче не му позволи да слезе от сцената още няколко минути с викове за бис. Кеца веднага изпълни желанието на гостите. В края на представянето си Васил Надейнов се сля с публиката. Той поздрави създателя на едни от най-големите си хитове композитора Тончо Русев, който бе в непосредствена близост до сцената. Мелодикът вече е в далеч по-добро здраве, след като за кратко лежа в болницата преди няколко месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *