Васил Михайлов с главна роля в нов сериал

Дори на 75, Васил Михайлов не остава без ангажименти в киното и телевизията

  Васил Михайлов се завръща ударно на малкия екран тази есен, научихме от самия него. Актьорът легенда, който неотдавна чества 75-годишния си юбилей, бе напълно забравен от продуцентите и нямаше покана за нито един от сериалите, които се снимат. Причината е чепатият му характер – бай Васо държи на името си и категорично отказва да се снима за жълти стотинки в мащабни продукции. По тази причина отхвърлил предложението за роля в „Седем часа разлика“.

Сега обаче ситуацията се е променила. Слава богу, умни хора поканили един от най-характерните родни актьори за централна роля в нов сериал. Продукцията тръгва от есента по една от националните телевизии.

„Преди месец подписах договора си. Доволен съм от условията, но не ме карайте да ви казвам за коя телевизия и за кой филм става дума. Ще видите наесен“, лаконичен бе Капитан Петко войвода пред журналаисти. Според наши източници става дума за нов сериал, който предстои да тръгне по ТВ 7. Лентата се продуцира от екипа на Евтим Милошев, който стои зад епоса „Дървото на живота“.

Междувременно Васил Михайлов се снима в още 2 игрални филма, които ще бъдат завършени до края на годината. Актьорът е доволен, че има работа и ще покаже, че и на 75 е в отлична кондиция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *