Ваня Червенкова към Венета Райкова: Долна Ку*ва!

Ваня Червенкова
Бизнесдамата скочи на горещата водеща, че злоупотребява с доверието на хората

  Избухването на мегаскандал между Ваня Червенкова и Венета Райкова предотвратиха продуцентите на „ВИП Брадър“. В телевизионен ефир бизнесдамата, която не цепи басмата на никого, нагруби жестоко водещата, чието седмично предаване се излъчва по същата телевизия, Нова, като без всякакви задръжки я сравни с последователка на най-древната професия.

В неделния късен следобед, докато в сайта на Нова телевизия течеше живо излъчване, лежерната атмосфера в Къщата с нищо не предвещаваше задаващите се грозни сцени. На припек марионетката на зрителите Пламен и Тервел Пулев си коментираха безинтересни теми, а до тях Червенкова и Пияна, изтегнати на ратановите шезлонги, възхваляваха красотите на Истанбул.

Венеа Райкова записвала със скрита камера признанията и за Хамстера и Трактора
Венеа Райкова записвала със скрита камера признанията и за Хамстера и Трактора

Заради преплитането на гласовете на четиримата не се разбра ясно кой точно спомена пръв Вената Райкова, но щом чу името й, Ваня настръхна като проскубана кокошка. „Познавам я лично, но не се гордея с това. Гостувала съм в предаването й два пъти, но няма да потретя.

Адски съм разочарована от тази жена тя злоупотребява с доверието на хората“, изригна Червенкова.

После тръгна да обяснява как поповската дива я изпързаляла най-нагло по време на записа на интервюто им. Пряко или косвено Ваня е обвързана с подземните фигури Антон Петров и Алексей Петров. Първият, по думите й, е мъжът на живота й, а Трактора е кръстник на дъщеря й. Обяснимо, Червенкова отказала да коментира пред Райкова отношенията си с двамата.

Венета Райкова с Ваня Червенкова, като гост в "Горещо"
Венета Райкова с Ваня Червенкова, като гост в „Горещо“

Извън кадър споделих с нея някои неща тя уж каза на оператора да спре да снима. Не подозирах въобще, че има и друга камера, която работи.

Е, без извинения, но какво е това, освен абсолютно курвенски номер. Това не е почтено най-малкото! Супер долно! Аз не знам как й се връзват хората още да й гостуват“, не спести думи-куршуми по „горещата“ водеща Ваня Червенкова.

Точно когато бе набрала скорост с грубиянските изказвания по адрес на Венетка, продуцентите отнеха думата на бизнесдамата, като цензурираха излъчването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *