Ваня Цветкова – съпруга на Ламбо в нов бг. сериал

Ваня Цветкова

  Актрисата Ваня Цветкова става съпруга на Стефан Данаилов през пролетта. Това ще се случи в най-новия български сериал „Фамилията“.

Героинята й Лидия е загубила разсъдъка си заради необичайни обстоятелства. Нейното семейство решава да не я праща в специализирана клиника. В дома си тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Ваня Цветкова не се поколебала нито“ за миг да приеме предложението на Би Ти Ви и компанията „Камера“. Още повече, че тя вече има опит с подобна роля във филма на Христо Христов от 1979 година „Бариерата“, заснет по сценарий на Павел Вежинов. В лентата композиторът Антони Манев (Инокентий Смоктуновски) се запознава с Доротея (Ваня Цветкова) – момиче, прекарало тежко психично заболяване, притежаващо невероятна чувствителност и способности. Доверието, което Доротея изпитва към Антони, прераства в голяма любов.

Стефан Данаилов

Така тя му доверява, че може да „лети” и един ден даже политат заедно. Антони е потресен от случилото се и заминава за провинцията. В негово отсъствие тя се качва на покрива. На сутринта е намерена мъртва…

Това всъщност е ролята, която изстрелва младата актриса на върха на славата. Мълвата тогава дори я свърза в любовна афера с изпълнителя на главната роля – големия руски актьор Инокентий Смоктуновски.

По-късно Ваня се развежда със законния си съпруг, който е каскадьор в Киноцентъра и замина за Америка със сина си. Отвъд океана дълги години работи като крупие в казино.

Актрисата, определяна дълги години като един от секссимволите на киното ни, се върна в родината преди време, за да участва с сериала „7 часа разлика“. Е Успешната й изява я окуражи да се захване отново с актьорската професия.

Днес признава, че е имала много любови в живота си, но определено с мъжете не й е провървяло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *